Soldaki Son Ev
    Soldaki Son Ev hakkında görüşlerin ?

kurtmugur
    kurtmugur

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Evet o mikrodalga olayında az daha gülmekten ölcektim.. Film gerçekçi giderken birden adam patlamış mısır gibi patlıyor :D
    hostel-saw
    hostel-saw

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    ya ben sunu anlamıyorum amerikan korku
    sinemasında.ya adamın kafasında şarap şişesi kırıyorsun fakat adamda hiç bir sey yok mus gibi biras sonra dövüşmeye filan devam ediyor.ya insan bayılır filan ne bileyim yani bir seyler olur mutlaka fakat korku sektöründe bu olaayların hiç birisi yok.olsaydı cok daha güzel olurdu.neden bunu yazdım çünkü filmdede bu tür sahneler var.o yüzden.ama filme barsak gayet güzel sıkıcı değil.güzel bir akışkanlıkla gidiyor.fakat tecavüz sahnesi biraz uzun olmus gibi...türünde bir sorun var bence korku değil gerilim sadece.korkunç hiç bir sey yok filmde.güzel bir gerilim filmi olmus.geirlim sevenler tam size göre bir film derim...10/7
    watcher33
    watcher33

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    film izlemeye değer. hele korku filmleri son dönemde bu kadar kısırken ve senede sadece 5-6 işe yarar korku çıkarken.
    ama mikrodalga olayı olmasaydı en sonda, çok daha mantıklı ve güzel olurdu
    gslimtugay
    gslimtugay

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    konusu biraz saçma ya da basit geldi bana ama,gerilimi iyi ve 10-7 alır....
    higurashi
    higurashi

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Gerilim dozu yüksek,1 saat sonra her şeyin tersine döndüğü bir film.Çoğu korku-gerilim filmlerinde rastladığımız iyilerin,kötüler tarafından berbat hale getirildiği bir klişeyi alt üst eden senaryosu ile ortaya sürükleyici,heyecanlı,başarılı bir yapım çıkmış.İlginçtir ki,hiç şiddet yanlısı olmayan seyirci kitlesi,yeri gelince bu filmde bunun tam aksini düşünebilecek duruma gelebiliyor.Başarılı bir yeniden çekim!Red Eye ve Disturbia gibi başarılı gerilim filmlerinin yazarı Carl Ellsworth,kendini kanıtlamaya başladı bile.(Wes Craveni söylemeye gerek bile yok.Adam,korku-gerilim türünde bir efsane oldu zaten.)
    fudomikuta
    fudomikuta

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bikere korku filmi degil.korkuyla alakasi yok.surukleyici konusuda yok.bos zamaninizda izlenebilir ama buyuk beklentilerle baslamayin.10/5 anca...
    lord3000
    lord3000

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    teksas katliamından sonra başka bir filmden bu kadar etkileneceğimi hiç sanmazdım.filmi izlerken sinemada sinirden nefessiz kaldığımı hisetti resmen.film çok gerçekçiydi.wes craven yapmış.başarısız olması mümkün değil.o adamın tüm filmleri insanı germeyi başarıyor mutlaka. sonuçta katliam,cinayet ve sapık filmlerini seviyorsanız sakın kaçırmayın. ama en son mikrodalga sahnesi çok gereksiz , saçma ve abartı olmuş.filmin tüm doğallığını bozmuş. amaç son bir darbe vurmak heralde seyriciye :) mutlaka izleyin
    sennetsu
    sennetsu

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    idare ederdi. ama tecavüz sahnesi çok uzatılmış ben beğenmedim o sahneyi. Onun dışında da dediğim gibi idare ederdi.
    fbteam07
    fbteam07

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    leoks adlı üyenin tecavüze bakış açısı tüylerimi ürpertti. sanki izlerken adama içinden küfür etmiyorda yerinde ben olsam diyor gibi bir yorum yazmış gerçekten böyle izleyici bu filme fazla. filmi nasıl izlerseniz gördüğünüz ve anladığınz o dur film size hiçbişey vermez siz alacağınızı alırsınız. ben filmden çok etkilendim. Bardayı izleyenler bunun hollywood versiyonu olduğunu görürler ancak tabikii daha cesur sahneler var. intikam bölümüde gerçekten çarpıcı böyle olaylar olmuyor değil en azından gerçekçi !
    janitschar
    janitschar

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film demeye bin şahid ister.
    Seanaryo bıktırıcı aynı senaryo.
    Hapishaneye sevk edilirken kaçan mahkumun göl kenarında tatil yapan seçkin Amerikan ailesi üzerinde estirdiği dehşet.
    Göl kenarı ya hemen fırtına işin içinde gene sebeb CEp telefonları çekmesin Polisle bağlantı kurulamasın.Dağ evinde olsaydı film bu sefer de kar fırtınası kopardı.
    Oyunculuklar tam anlamıyla berbat.Bu film gerilim filmi falan değil bazı sahneler mide bulandırıcı..
    Hoolywoodun özensizce çekilmiş amacı DVD raflarını doldurmak olan bir başka film.Paranıza zamanınıza sinirinize yazık..10 üzerinden 7 notuna kanıp izledim ve yuhhh diyorum.
    meltem170
    meltem170

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Senaristler neden izleyecilerin gerilmeleri için kan-tecavüz-sadizm temalarını işlerler anlamam..Konusu itibarıyla ilgi çekici bir film.Fakat Sawdan öte gidememiş.
    weli-leo
    weli-leo

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    babası kızının bi bakışta tecavüze uğradığını hiç kayganlaştırıcı sürmeden daha önce ellenmemiş bir makat zorlanarak defalarca gidilip gelindikten sonra saatlerce suda kalıp iltihap kapmış ve delik olduğundan büyük göründüğü için anlamış olabilir mi? Ayrıca film bence çok iyiydi o vahşeti hangimiz seyrederken hissetmedik , kaçımız sonunu seyrederken zevk almadık mikrodalga sahnesinde?
    selmayurdasavas
    selmayurdasavas

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bence film fena diildi ama niye her gerilim filminde illa yağmur yağar herhalde senaristler kendilerine yeterince güvenmedikleri için "günlük güneşlik olursa insanları korkutamam" diye düşünüyolar.Bir de dr un yaptığı CPR çok kötüydü öyle kalp masajı mı olur ya bi de daa 2.de kalbi çalışmaya başladı falan komikti:)tama kalbi çalışan birine o şiddette baskı uygulamak kalbi aritmiye sokabilir ama bir maket koymak bu kadar zor olmamalı...Ayrıca tecavüz sahnesi bence gereksiz uzatılmış falan diildi orda verilmek istenen dehşet duygusu da seyirciye çok ii yansıtılmış.Yanlız babası kızın bacaklarına bakıp tecavüze uğradığını nerden anladı onu anlamadım nehirde o kadar yüzdükten sonra bacaklarında kanın hala duruyo olması ilginçti:)
    dreamscancometrue-2
    dreamscancometrue-2

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film boyunca merakınız canlı kalıyor, gerginlik katsayınız yükseklerde seyrediyor, bazı sahneler koltukları sıkıca tutmanıza sebep oluyor. Sıkı bir gerilim hayranıysanız ve biraz da mideniz sağlamsa kaçırmayın derim. gencebayizme katılarak bu tarz filmleri sevmeyenlerin seyredip buraya filmi kötüleyici yorumlar yazmasını da doğru bulmadığımı söylemek istiyorum.
    yeni139
    yeni139

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    fragmanlara ve konusuna bakınca son yılların en iyi gerilim filmi olacağını düşündüm .....amaaaaa hiçte oyle değil hayal kırıklığına uğradım. konu işlenememiş. goruntu iyi değil. her şey çok hızlı gelişiyor. bi öykü yok sadece olay var. nasıl 7 almış anlamadım. insanlar filmi izlemeden vermişler o puanı.ben ce 4 bile fazla