eleştiri kısmına gelip bişey söylemek istiyorum.hani bir insanın kalbine bıçağı sokarsında adam hala seni 5 km koşturur ya öyle bir film.eee hadi öl ama ya bu kadar olmaz dedirttiren filmlerden.
son zamnlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi. beklediğimden çok daha iyiydi. sonu hüsranla biten gerilim filmleri artık sıkmaya başladı. biraz da mutlu son görmek iyi oluyor. çok fazla gelebilir ama ben 10 puan verdim.
Son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi o piskopat herifin yaptıklarına çıldırmamak elde değil yani insanı gerçekten deli ediyor gerilim filmlerinden hoşlananlara tavsiye ederim.
Keşke bu kadar çabuk öldürmeseydi.Patholoji finali tadında bi müdahale beklerdim ama olmadı sağlık olsun :) en azından beni sinemada uyutmamayı başardı :P 6/10
son zamanlarda zilediğim hatta belkide testere 1den sonra izlediğim en iyi gerilim cinayet filmi. bence testere psikopat showu ile dillere düşmüş konu olarak pek bir şey barındırmayan ama izlenmeye değer bir film. ama bu film hem konu, hem psikopatca görsellik hemde oyunculuk bakkımından benim arşivimde testereyi sollar... bu tarz filmleri seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim..
filmi gerçekten sevgilinizle izlemeyin. tecavüz çok ağır olmuş gerçekten. sonunda cezasını çeksede kızların izlememesi gerek bence. psikolojileri bozulabilir. film genel olarak 8/10
arkadaşlar bu film gerilim ve ya korku değil.bu film yeni bir tür olan şiddet filmi(hostel gibi)şimdi yorum yapalım filmle ilgili.klişelerden farklı olarak intikamı karı koca birlikte almaya çalışıyor,kötüler sırf zevk için adam öldürüyorlar gibi.film çok durağan değil bunlara rağmen.sevgililer bu filme birlikte gitmesin çünkü bir tecavüz sahnesiş var.5/10