cdsi alınıp izlenecek bir film. diger yorumculara katılıyorum sinema icin yetersiz. tek farkı Dane Cookun oynaması. Bu adam süper bir ilişki uzmanı, stand-up gösterilerini izleyenler ne demek istedigimi anlarlar. filmde de kendini kanıtlamıs. tskler.
eğlenceli güzel bir film,kate hudson için bile izlenir,acık sahneler var ama böyle bir film için normal karsılıyorum,tatlı bir romantik komedi,bu türden hoşlananlar büyük keyif alacaksınız izlerken,hala izlemeyen varsa kacırmasın ;)
yorumları okuyunca şok oluyorum.lütfen görüşlerinizi bildirirken karşı tarafı etkiliyecek "iğrenç berbat felaket boşuna zaman harcamayın" gibi kelimeleri kullanmayın bence.iyi kötü herfilm izlenir....herkese iyi seyirler....
ben bu film hakkında kötü yorum yapanları anlamıyorum.romantik komedi tamamen farklıdır ve herkes sevmez.kötü yorum yapanlarda sanırım bu gruptan...ama sevenlere seslenirum.iki saatiniz boşa gitmez.