jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
6 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Komikti kesinlikle,mezhep anlayışı geniş olduğu için yabancıların bize farklı gelse de izlemek eğlenceli oluyor diye düşünüyorum bence göz atabilirsiniz.7/10
Boş vakti doldurabilecek eğlencelik bir film.Fazla beklentiye girmeden izlerseniz ii vakit geçirirsiniz.Bi de kızlar için bir izleme sebebi:Dane Cook:)
eğer bir romantik komedi filmine edebi bi eser gözüyle bakarsanız beğenmesiniz.. yönetmen orta bütçeyle iyi para kazanmış filmlerin yönetmeni, film ise güldürmek istediği kadar güldüren hoşça vakit geçirten bir film.. zaten daha fazlasını vaad etmez ki bu tür.. ayrıca 'belden aşağı' 'meşrepi geniş' tarzı bakış açısıyla sinema filmi izleyenler en baştan hiç izlemesinler
eğlenceli güzel bir film,kate hudson için bile izlenir,acık sahneler var ama böyle bir film için normal karsılıyorum,tatlı bir romantik komedi,bu türden hoşlananlar büyük keyif alacaksınız izlerken,hala izlemeyen varsa kacırmasın ;)