Eve Dönüş
    3,7
    Eve Dönüş hakkında görüşlerin ?

ibrahimdemirkan
    ibrahimdemirkan

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film.Bende vıcık vıcık sol propagandası beklerken çok güzel bir insanlık dersiyle karşılaştım. Duygusallığı tutturmuş yönetmen.Kimseye çamur atmadan hayatın gerçeklerini bire bir yansıtmış.hayatımda izlediğim en iyi anti militarist film.tebrikler
    holocaust232354
    holocaust232354

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bence film çok iyiydi ders alınması gereken yerler vardı ülkenin demokrasiden uzaklaşmasının olumsuz sonuçları gözler önüne serildi umarım o kara günler bir daha yaşanmaz
    tolga944
    tolga944

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Bati yakasi hikayesini haala abartili bulanlar bu filmdeki gercekleri görmemezlikten gelmezler herhalde,konu gercekci yaklasimla tam isabet olmus,oyunculuklar ise bence o kadar da kötü degil,izlenmesi gereken filmlerden
    samzz-2
    samzz-2

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    film bence güzeldi 1980 olaylarını sanırım en yumuşatarak anlatmışlar o bile etkileyici 7/10.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ızlenılmesı gereken onemlı fılmlerden bırısı halıne gelmıss mutlaka ızleyın
    atillaburge
    atillaburge

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filme, film gibi bakıldığında oyunculuk, senaryo, kurgu, yönetsel açı neredeyse berbat olmuş.. Filmin düşüncesi güzel ama bunu görsele çevirmede inanılmaz başarısız olmuş... Ayrıca neredeyse tüm oyunculuklar (sibel kekilli hariç) berbat... Bilhassa Mehmet Ali Alabora o kadar kötü ki, söyleyecek söz bulamıyorum kaldı ki daha bugüne kadar oynadığı tek bir filmde dahi kaliteli bir oyunculuk çıkardığını görmedim. Şahsımca bu filmi seyrederek boş vaktinizi bile öldürmüş olursunuz...
    sea-girl88
    sea-girl88

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu ülkede yaşananların nedense çabuk unutulduğu düşüncesindeyim bunu yaşayan insanların nasıl bir ruh hali içinde olduğu hakında bi yorum yapmamız çok zor çünkü bir çoğumuz o yaşananları böyle filmler bizim bu gerçekle yüzyüze gelmemize yardımcı olacak we bu filmin olayların gerçeği tüm gerçekliğiyle sunulmuş olmasını çok beğendim bence herkesin izlemesi gereken bir film
    sule-inan
    sule-inan

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    böylesi önemli bir konuyu işleyen filmin içi nedense boş.12 eylülü işleyen diger filmlerde anlatılanlardan daha farklı bişey yok.daha iyi olabilirdi.
    basakbilgi
    basakbilgi

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Sanat yönetimi, konusu, oyuncularıyla gayet iyi bir film olması gerekirken, piyes havasında geçen diyaloglarla hayal kırıklığı yaratan film. Kapanışındaki "memleket hala bu anayasa ile yönetiliyor" yazısı çok çarpıcıydı.
    blinc6
    blinc6

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film fena değil ama ömer uğurun en büyük hatası oyuncu secimleri mehmet ali alabora ve sibel kekilli bence basarısız kalmıs hele ki sibel kekilli bir roportajında daha 12 eyluk olayını bu film sayesinde duydum demişti cok garip gercekten..
    fanmail
    fanmail

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Senaryo ve oyunculuk olarak film yavan kalıyor. Fakat yıllardır değinilmeye çekinilen bir konuya parmak basması filmi izlemek için yeterli bir sebep görünüyor. Bence bu dönemi merak eden herkes izlemeli.
    teo-17
    teo-17

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Türk sinemasında artık böyle cesur yapıtlar çekilmez oldu....güzel bir filmdi ama fazla cesur bulmadım......7/10
    gozden
    gozden

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok çok etkilendik. şehmus ismini duyarsam eminim ben de korkarım! ya birileri dur desin ya da biz diyelim!
    meryemoski
    meryemoski

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    yönetmen basit kalmış... mehmet ali alabora basit oynamış.. iyi olan tek şey sonunda 80 li yılların tablosuydu..
    eren-erdal
    eren-erdal

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    arkadaslar bu ılkıncı yorumum ılkı yayınlanmamıs nedense ama aynılarını yazacagım nerde ıse Bence herturkgencının gıtmsı gereken bır fılım cunku yaık tarhımızı anlatıyor gıdıpte bızım babamızın dedemızın cektıgı sıkıntıları ogrenmesı acısından 10 nuramara bır fılım...10/10