Eve Dönüş
    3,7
    Eve Dönüş hakkında görüşlerin ?

enesnail
    enesnail

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film çok güzeldi. puanının bu kadar düşük olmasını anlayamadım. bizim tarihimiz bu arkadaşlar mutlaka izleyin derim. mehmet ali çok güzel bir oyunculuk sergilrmiş.
    Majör-2
    Majör-2

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Konu gerçekten müthişti ve tüm gerçekliği ile de açık bir anlatım yapılmış.M.Ali Alabora harikaydı...'Ordu duruma el atsın' mantığına verilen koca bir şamardır bu film.Çok beğendim...Cuntalar olmasın ve lütfen filmin sonunda yazan rakamlarla bir daha karşılaşmayalım...8/10
    Esteban-2
    Esteban-2

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Mutlaka izlensin 'cuntalar olmasın'
    teomansonmez
    teomansonmez

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    İşkenceci polis amirini Cengiz Küçükayvaz değil Civan Canova oynuyor.Canova muhteşem performans sergiliyor.Zaten başarılı oyuncu bu rolüyle En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştü bir festivalce.Ödülü alnının hakıyla hak etmiş.Yanlış yazdığım için hatamı düzelteyim dedim...
    eyurtlu
    eyurtlu

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    aslında bu film kesinlikle izlenmesi gereken filimler arasında çünkü bizim kendi tarihimizden bahsediyor.Darbe döneminden...
    Evet belkide çok fazla yatırım yapılmamış olunabilir ama bence izlenmeli 8/10
    rumizade
    rumizade

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Özellillikle filmin sonunda vurgulananlar bu ülkenin geçmişini ve geleceğini göstermesi açısından son derece öenemli. mükemmel bir film. işte sinemanın büyüsü, yakın dönem geçmişini hafızalara kazıyacak bir yapıt.
    seher-parsana
    seher-parsana

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bence gayet başarılı bir film olmuş.özellikle alabora nın oyunculuğu çok iyiydi.yakın zamana ışık tutan bir anlatım.tebrikler.
    fatih-goken
    fatih-goken

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Gerekli yatırım yapılmamış, yeterince etkileyici deil, sibel kekilli o role hiç uymamış ,bu senaryo ile daha büyük yatırım ve oyunculuklarla iyi bir baş yapıt yapılabilirdi. konusu için 6/10
    sokrates-2
    sokrates-2

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filmi izlemeden önce çok beklentim vardı hayal kırıklığına uğradım bence o döneme ait binlerce senaryo üretilebilir. biraz daha çalışmak lazım ama yinede biryerlerden başlamak iyidir.
    ykpdl
    ykpdl

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    belki senaryo olarak inanılmaz değil ama anlatmak istediği şeyi yani darbenin nasıl bir mantıksızlık olduğunu çok iyi anlatıyo ve kesinlikle iyi bi film.10/8
    denniz90
    denniz90

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    film çok güsel çok sıradışı en önemlisi çok gerçek bi film böle filmler hiç yapılmıodu çok nadir var buda onlardan 1i islenilmesi gerekli 8/10
    erdemceliker
    erdemceliker

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Çaresizliği, İnsanın Suratına Büyük Bir "Darbe" İle Vuran Film Bence Şimdiden Türk Sinema Tarihi'ne Geçti...

Evet Mehmet Ali Alabora iyi ama Esas Altan Erkekli Döktürmüş Yine... Çok Kısa Bir Süre Oynamasına Rağmen Filme Damga Vuruyor...

Senaryo Muhteşem Değil Belki Ama Altan Erkekli ve Civan Canova'nın Oyunculuğu Muhteşem!!!
    a-ayaydin
    a-ayaydin

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi önce darbe çığırtkanlığı yapanlar izleyip ders alsınlar ve demokrasiye ara verilmesi durumunda en büyük zararı yine halkın göreceğini artık görsünler
    boldheart
    boldheart

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Bence kaliteli bir yapım olmuş gerçekçi ve ders verici Memet Ali Alabora zirveye çıkmış oyunculuğu görülmeye değer daha iyi yapılamazdı heralde ufak tefek kusurları var filmin sonlarına doğru ama yinede herkesin izlemesi gereken bir film filmin sonunda emininm çok şey hissediceksiniz sahneler çok iddialı ve başarılı herkese tavsiye ederim
    desperate74
    desperate74

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    umduğumdan iyi bulduğumu itraf etmeliyim. özellikle memet ali alabora beni çok şaşırttı. zira bu film dışında bu güne kadar oyunculuğu bana hiç gerçekçi gelmemişti. bu filmde hayat dolu bir insandan işkence sonrasında bitmiş bir insana dönüşü çok iyi canlandırdığını düşünüyorum. ayrıca civan canova ’da gayet başarılıydı.. işkencenin dayanılmazlığı karşılığında hocaya 'babamı gösterseler o diyecektim'diyen tutuklunun bu sözleri bir çok şeyi anlatmakta zaten. genel olarak başarılı bir film diyebilirim sanırım..