ilsalaron
7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Animasyon olarak bayağı zayıf olmasına rağmen Türkiyede ilk defa kullanılan Real 3D teknoloji sayesinde çok zevkli hale gelmiş bir film. Özellikle, Real 3D denemesi için bu animasyona gidin
şu ana kadar 3d olarak dünyanın merkezine yolculuk,bolt,sevgililer günü katliamı,canavarlar yaratıklara karşı ve beni aya uçuru seyrettim bunların içinde en kötüsü beni aya uçurdu bence 10/5.5
filmin ilk çekici yanı tabiki 3 boyutlu olması onun dısında konusunda cok fazla eğlendirici birşey yok.animasyon olarak sizi tatmin etmese de 3 boyutla filmden zevk alacaksınız bence :) hele kurtçuklar harika :)
animasyon olarakta 3d olarakta iğrenç bir film.bence çocuklar için bile çok sıkıcıdır .dünyanın merkezine yolculuktan sonra hiç güzel gelmedi.zaman ve para kaybı.2. yarısını izlemediğim nadir ve çirkin filmlerden.
4.9 olmasının nedeni; gidenlerin baayyaa büyük olmasından ve konu olarak da beklentilerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor sanırım.. çünkü inanılmaz tatlılar ve izlediğim en iyi 3D