Teklif

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bullock ve Reynolds ın , kimyaları çok iyidi... Başarılı bir rom-kom örneği.
bewhy-2
bewhy-2

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi. Sandra Bulloca romantik komediler çok yakışıyor...10/10
HAMLET1980
HAMLET1980

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
katy perry-hot and cold)
Eren Yenigün
Eren Yenigün

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
kesssinlikle mükemmel bi film ya... hayatımda hiç bu kadar bi filmde güldüğümü hatırlamıyorum.. sandra bullock.un ateş başındaki dansında krize giricektim.. it takes two falan.. çookk güzeldi.. filme sırf bi sandra bullock oyunculuğudaha göreyim diye gittim ki çok severim.. ama bu kadar eğlenmeyi hiç beklemiyodum.. 10/10 favorim...
cansuyu
cansuyu

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Büyük Bir keyifle izledim ryan reynolds için izledim denilebilir aslında çok güzel oyunculuk kesinlikle, belkide de hayran kalmıştım kendisine :)
obscure
obscure

22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar ve tekrar izlesem hayatta bıkmayacağım nadir filmlerden biri. Hayranı olduğum 2 baş rol oyuncusuda cabası. Sandra Bullock ve Ryan Reynolds sinema ekranına o kadar çok yakışıyorlar ki..
papatya-gizo
papatya-gizo

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bugün fime ikinci kez gitmek zorunda kaldım.Bazı espriler hala güldürebiliyordu.Tamamdır benden onayıkesinlikle aldı.
kahve934
kahve934

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Uzun süredir bu kadar gülmemiştim:)
eseses22
eseses22

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi mutlaka izleyin derim.Zaten romantik komedi çok az seviyorsanız kaçırmayın..
aykut-378
aykut-378

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tüm Sandra Bullock fimleri gibi buda harikaydı.. 1 saniye bile sıkılmadım filmde.. Gitmeyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bi film bence.. (:
gkhan3434
gkhan3434

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
zevkli bir film tavsiye ederim
Axoy
Axoy

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve türlerinden daha farklı özelliklerde gösteren bir film zaten Sandranın filmleri beni hiç yarı yolda bırakmadı
daisy548
daisy548

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
harika bir film herkese öneririm.gülmek isteyenlere bire bir.izledikten sonra canım tekrardan aynı filme gitmek istedi.