KaliteTAKİP
27 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Uzun zamandır böylesine eğlenceli bir film daha izlememiştim. Bitmesin diye dua ettim resmen. Kahkaha attığım dakikalar bile oldu diyebilirim. Konu çok hoş, işlenişi çok farklı artı bir de Ryan Reynolds ile Sandra Bullock eklenince film tam kıvamında olmuş. Özellikle Margaret karakteri beni inanılmaz eğlendirdi. Oyunculuklar gerçekten çok başarılı mimikler olsun, hareketler, davranışlar her şey yerli yerindeydi. Benim için romantik-komedide şu an bu film ilk 10' da yerini aldı. Eminim çok keyifli dakikalar geçireceksiniz geç kalmayın açın izleyin. iyi seyirler...
İnsanı izlerken yormayan, zaman zaman türüne yakışır şekilde gayet tatlı tatlı sizi güldüren, oyunculukları başarılı, iyi kotarılmış bir romantik-komedi.Şans verip izleyin.8/10
Çok güzel bir Romantik Komedi filmi ben şahsen beğendim. Özellikle Sandra Bullock ve Ryan ONeill çok başarılı ama asıl performansı Betty White götürüyor.
ryan reynolds ve sandra bullock kusursuz bi çift olmuşlar bu filmde (= çok keyifli bi romantik komedi.ayrıca sandra bullockun ormandaki dans sahnesi çok sevimli ve komikti,söylemeden geçemiciim :DD
Nothing Hill ,Pretty Woman ve Cennet Gibiden sonra böylesine güzel romantik komedi seyretmemiştim.bu 3nün yanına bunuda ekleyin.Çok güzel bir film pişman olmazsınız.
Bir an olsun sıkılmadığım izlediğim bir film.Özellikle sevgilinizle izleyebileceğiniz kaliteli yapımlar birisi diye düşünmekteyim..Alaskayı da çok beğendim.Görsel olarak da film doyurucu.. Oyuncyular da çok iyiydi..
filmi beğendim..duygusal komediler böyle olur, eninde sonunda aşk yani, zaten bu tarz filmleride güzel yapan o..ilk 20 dakikasında Sandra Bullockın karakteri bana feci şekilde Miranda Priestly (The Devil Wears Prada)ı anımsattı ama daha sonra Alaska kısmına geçince o karakterden kurtuldu ve eğlence başladı..kısaca ben çok eğlendim, herkese tavsiye ederim..***..