Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Jack Jack Roussea kesinlikle katılıyorum. Film yüzünüzde tebessüm bırakacak yer yer kahkaha attıracak tarzda eğlenceli bir film. bu düşük puanı haketmiyor.
evet kesinlikle bir ingiliz komedisi herne kadar ortak yapımda olsa ingilizler daha ağır basıyor arkadaşalrımında dediği gibi 5-6 yer var çok komik film sıkmayan bir hava içerisinde olduğundan olayalrada hakim olabiliyorsunuz. bu gibi filmler çok hoş ve gişede de iş yapan filmlerdir bunun benzerini bizimkileridne yapamsı dileğimle.
Kesinlikle suratınızda en az kahkahaya sebep olabilecek bir film.Tabi herkesin espri ve komedi anlayışı farklıdır ve bu yüzden bu kadar az bir puan almış sanırım.Absürdlüğün harika bir şekilde yansıtılışı.Keyifli ve başarılı bir komedi filmi.
klasik bir kara komedi.bence buradaki puan kadar kötü bir film değil.izlenebilecek ve sıkılınmıycak filmlerden biri.yani kısacası klasik bir ingiliz komedisi.ben beklediğimden ne azını ne fazlasını buldum.ama ne beklediğinizlede ilgili...
türünde 'komedi' yazmasını hakediyor. salt komedi için çekilmiş ve bence bunu iyi başarmış.pek çok yerinde kahkaha ile güldüm. özellikle aptal ifadeler ve şapşal olaylar sıkmadan aksettirilmiş.8/10
Şimdi izledim filmi büyük beklentilerle izlenmezse ve filmi özümsemeye çalışırsnız gerçekten eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.ama bir simon pegg filmi beklemeyin. 6/10
epeydir aradığım bir filmdi. buldum ve izledim. tam bir ingiliz komedisi diyebilirm filme, birkaç sahnesi inanılmaz komik. izlemenizi tavsiye ederim, eğlendiriyor çünkü.
fiLm çok güzeldi.. başlarda pek komik espri yok.. en başlarda tabi.. bi yere gelince gülmekten kırılıyorsunuz.. sadece bir cenaze törenini anlatıyor film.. herşey karışıyor.. gülmekten kırıldıgım sahneler vardı.. :D izlenmesi gereken bir film..
Bu güzel komedi filminin bu kadar düşük oy almasına bende şaşırdım.Sitede gerçekten iyi olan filmlerin düşük puanlar alması beni çok şaşırtıyor.Herkesin zevkine boynumuz kıldan ince ama bu kadar da olmaz ki canım