Hachi: A Dog’s Tale
    4,4
    Hachi: A Dog’s Tale hakkında görüşlerin ?

Sentetik Yazar
    Sentetik Yazar

4 Mart 2016 tarihinde eklendi
    Sonraki tren gelene kadar seninle bekleyebilir miyim? Hayatımızda sevdiklerimiz ile özel bir bağ vardır.Bu bağ öyle kuvvetlidir ki hem yaşarken hemde ölürken kopmaz dayanır. Umutsuzluğa kapılsanda bir bekleyiş içerisinde olsanda bu bağ seni hayatta tutar.Çekilmiş, yapılmış ve bu hikayeyi en iyi anlatan yapım bu olmuş.. Hachi nin bu 12 yıllık macerasına izlerken dostluğuna çok iyi bir şekilde tanık oluyoruz..Sadık olmasına ve hiç bitmeyecek tükenmeyecek olan sevgisine..Senaryo İnsan ve hayvan arasındaki dostluğun ve kopmaz bağların nasıl olduğunu çok iyi şekilde anlatılmış ve çok sağlam bir yapım ortaya çıkmış.Oyunculara gelirsek Richard Gere ,Sarah Roemer ve diğer oyuncular mükemmel bir iş çıkarmışlar..Kısacası filmin çekimleri senaryosu o kadar mükemmel olmuş ki filmin eleştirilecek yanı kalmamış...Ve filmin sonundaki ufak çocuğun dediğini bizlerde anladık ve öğrendik; Onlardan değer vermeyi ve sadakati öğrendim, sevdiklerimi asla unutmamayı.Kesinlikle izlemenizi öneririm..
    Batuhan Ç.
    Batuhan Ç.

23 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    Çok duygusal ve etkileyici bir film.Köpeklerin sahiplerine ne kadar sadık olduklarını anlatan harika bir film.Herkese tavsiye ederim.
    Filozofbaci
    Filozofbaci

20 Eylül 2015 tarihinde eklendi
    Müthiş duygusal bir film. Gözlerim dolarak izlemiştim yıllar önce. Dostluk, sadakat, vefa, sevgi gibi günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş duyguları çok güzel vermiş. Bu duyguları insanlardan çok hayvan dostlarımızda bulabilmemiz de içinde bulunduğumuz çağın olumsuz getirisi maalesef..

İzleyin derim ben. İçiniz hem ısınacak, hem acıyacak ama, iyi ki izledim diyceksiniz diye düşünüyorum. Ben dedim..
    DthepYEK
    DthepYEK

19 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
    Gözlerim doldu. Evet ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bir köpeğin hikayesi insanı bu kadar derinden etkileyebilir mi evet Hachi'nin ki etkiliyor. Gerçek bir hikaye olması bir kaç kat daha etkisini arttırdı benim için. Japonya da heykelini dikmişler ve hala bekliyor şeklinde açıklama yüreğimi burktu. Hayvanlardan daha hayvanlarla yaşadığımız şu dünyada bu derece sadık bir köpek sanırım ders niteliğinde bir şey olsa gerek. Duygulanmamak elde değil. Bu hikaye herkesin der alması gereken bir hikaye. Sadakatin, dostluğun, arkadaşlığın değerini bir köpek kadar gösterebiliyor muyuz acaba.

Filmin ilk bir saati neşeli, eğlenceli geçerken, düşündüm acaba ne olabilir ki yani film bu kadar değerli yapacak diye sonraki yarım saatte cevabı almış oldum. Filmden spoiler vermeden yazmak istediğim için fazla derine inmedim ama bir köpek ve sadakati desem... Sulugöz arkadaşların peçetelerini hazırlayıp izlemelerini tavsiye ederim. Zira duygusuz insanları bile çok derinden etkileyebilecek bir film. İyi seyirler... 8.3/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

13 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir dostluk hikayesi,baştan sona sizi içine alıyor ve duygulanmamak elde değil,köpeklerin sadık olduklarını bilirdik ama bu filmden sonra sadık lafı az gelir diye düşünüyorum!
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

2 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Beni çok etkilemiş bir film.Hachi ile Parker'ın dostluğu çok hoştu ve sonu gerçekten çok etkileyiciydi.Büyük bir anlam barındıran bir film.
    Hikayenin çok iyi işlendiği çok iyi kurgulanmış oyuncu kadrosu da iyi olan bir dakika bile sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. şiddetle tavbsie ederim iyi seyirler...
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

6 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
    gerçek bir öyküden uyarlanan her insanın bir Hachi olması temennisisiyle izleyeceğiniz bir yapım 8/10
    realist1526 R.
    realist1526 R.

7 Mart 2015 tarihinde eklendi
    konu çok bilindik ve basitti.sonu da belliydi ama duygusallık tavan yaptı.karşılıksız sevgi, fedakarlığın babası.
    Furkan Y.
    Furkan Y.

17 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Filmin gerçek hikaye olması ayrı bir boyut katıyor. Böyle bir sadakati görünce duygularınız karışıyor. Oyunculuklar çk iyi. Köpekte rolünü o kadar güzel yapıyor ki insanlardan daha iyi oynuyor resmen. Gözünüzden yaş gelmemesi için biraz zorluyorsunuz. Duygulu, samimi ve içten bir film. Ben çok sevdim.
    ygemici
    ygemici

19 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    çok samimi ve duygulu bir film olmuş.izlerken duygulanmamak hatta göz yaşlarına boğulmamak içten bile değil.köpeklerin ne kadar sadık olabileceklerinin en gerçek örneklerinden olan hachiko'nun gerçek hayattan alınma hikayesi başarılı bir şekilde sinemaya aktarılmış..Richard Gere da gerçekten çok iyi oynamış.aile ortamında izlenecek çok güzel bir yapım.vakit kaybetmeden izleyin.
    Ayberk E.
    Ayberk E.

16 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
    Hachi: A Dog's Tale , bir köpeğin sahibine ne kadar sadık olduğunu gösteren muhteşem bir başyapıt.
    Ata Kalinyazgan
    Ata Kalinyazgan

12 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    Köpek filmleri genelde basite kaçılmış, daha çok çocukların izlemesi için yapılmış filmler olur. Ama Hachiko çok iyi anlatılmış, çok duygusal, harika bir köpek filmi. Film istediğini başarıyor ve gözleriniz doluyor. Ayrıca dünya tatlısı bir köpek oynatmışlar filmde. 8,0/10
    Spike
    Spike

14 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Normal şartlar altında bu tarz hayvan kullanılarak yapılan filmlere karşı basit olacağına dair bir önyargım vardı. Bu film bunu nerdeyse kırdı diyebilirim. Gerçek hikayeden baz alınması da filmi daha düşündürücü daha duygusal hale getirtiyor
    poltergeist
    poltergeist

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Çok duygu yüklü bir film. Son 30 dakikasında gözyaşlarımı tutamadım. Hachinin oyunculuğu da harika :) 9/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

23 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    "Sadakat" kavramına bir köpeğin gözünden bakan, duygu yoğunluğu had safhada bir film. Gösterime girmeyip, doğrudan ülkemizde videodan çıkmış olması üzücü...