Audrey Tatounun Horse de Prix filminden sonra Audrey Tatou için çok soğuk ve sevimsiz bir oyuncu, fransız sineması içinde filmleri çok sıkıcı demiştim.Ama bu film ne Fransız filmine benziyor nede Audrey Tatou bildiğimiz Audrey Tatou.Öncelikle Audrey Tatou bu filmde çok sempatik olmuş ve rolünü iyi oynamış.Açıkçası kendini aşmış ondan bu kadar iyi bir oyunculuk beklemiyordum.Filmde Fransız filmleri gibi durgun ve sıkıcı değil.Coco Channelin hayatı bu filimde çok iyi anlatılmış.Sinemaseverlerin mutlaka bu filmi izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Film aslında ilgi çekiciydi.Bir filmi iyice anlayabilmek için biraz filmle iyice odaklanmak lazımdır.Lakin sağ tarafımda bir koltuk sonrası oturan bir bayan fimi izlerken Kendisini ÖmüR GEDİK sanarak sesli bir şekilde filmi yorumlamaktan kendini alamadı. Kadında ki yorum aynen şöyle Bu kadar bakir koyları nasıl bulmuşlar aaa ne kadar güzel dekor ne kadar güzel elbise diye yanında ki adamla mırlayıp durdular.İlginç ve rahatsız edici bir durum tepki bile veremedim. Yazık ki ne yazık
Bu sebeplerden dolayı sinemaya günün en sakin saatlerini seçerek gitmekte fayda var.: )
Fransız filmleri niye bu kadar çok vizyona giriyor acaba ülkemizde? Başka böyle bir ülke var mıdır acaba merak ediyorum. Öte yandan saw 6 gibi herkesin merak ettiği bir filmide zamanında sokmazlar.
filmden çekilen fotoğraflara rastlamıştım, merak ettim filmi. audrey tautou varsa zaten her türlü izlenir :) oyuncu seçimini iyi yapmışlar. fransızlar böyle biyografik filmlere merak saldılar, önce Edith Piaf sonra Chanel :) La Mome çok güzeldi, bakalım bu film nasıl olacak.