Orjinal Cinayet(ler)
    3,3
    Orjinal Cinayet(ler) hakkında görüşlerin ?

stenzas
    stenzas

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel senaryo , müthiş film . bazı yorum yapanların çocukça beklentilerini karşılamaması normal . 10/10
    muzur6
    muzur6

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi izlemeden önce neredeyse süper olucağına emindim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.bu kadar kötü bir senaryoda bu ikili neden oynamış anlamdım filmin 10 dakikdasından zaten sonu belli olmuştu bide bunun yanına gereksiz gizem vermeye çalışmalar kötü bağlamalar yani bir film bu kadar iyi oyuncularla ancak bu kadar kötü olur.doğrusu bu filmi herkse izlemeli ve bu kadar iyi oyuncular ve oyunculukla bu kadar kötü bir film nasıl olurgörmeli.bir senerya film için ne kadar önemli görüceksiniz oyuncular ne kadar iyi olsada yönetmen ve senerya filmin ana maddeleri...
    esmerimm80
    esmerimm80

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Al Pacino ve Rabert De Niro.
    İkiside muhteşem filmde muhteşem.Sonu çok ii kurgulanmış.Filmin başı ile sonu arasındaki değişkenlik harika.
    Zaten böle bi ikilinin olduğu filme ne hacet:10/10
    berkan-19
    berkan-19

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle: iyi oyunculuk kötü senaryo.
    e-ergener
    e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Al Pacino ve Robert de Niro. Yani iki Üstad. O zaman hiç kuşkusuz izlenmesi gerekir. Eleştiriler oyunculara ya da oyunculuklarına değil çünkü mükemmel onlar. Eleştiriler filme yönetmene senaryoya ve müziğe..
    yahyasalih
    yahyasalih

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Gayet başarılı bir film sonuna doqru şaşırma aşamasına geçiyorsunuz başarılı bir yapıt Alpachino var diye izlemiştim gayet başarılı olduğunu fark ettim izlemenizi tavsiye ederim
    onurelalmaz
    onurelalmaz

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    cuth4lion gibi arkadaşlar filmde katilin kim olduğu hakkında yorum yapmazlarsa filmi yeni seyredecek arkadaşlar için daha hayırlı olur die düşünüyorum..madem seyreetttin iyi de kötü de yorumunu yap ama film hakkında ne bilgi veriosun bilader...
    zeliskom
    zeliskom

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    filmi acayip beğendim yaaaaa....agatha cristie romanlarından fırlamış gibiydi senaryo.ve ekip bi şahaneydi.filmin özet yazısında dikkatimi çeken bi yazı filin içinde hiç görmediğim bişi içeriodu.
    yazıda al pacino ile robert de niro nun bir sahne dışında hiç biraraya gelmediklerini HeaT filminden sonra kavgalı olduklarını yazmışlardı.halbuki bütün film boyunca beraberlerdi.al pacino nun performansı yine şahane ve göz doldurucuydu fakat de niro pacino nun yanında biraz hantal kalmış gibi geldi bana.çok pasif görünüodu yani.ama senaryo ve yönetmenlik bu taş koymanın önüne geçio tabiyki.
    kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
    sanser44
    sanser44

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    harika bi kadro ama kötü bi film al pacinonun 88 dakikası bile daha güzeldi.bu film sadece hayal kırıklığı
    c-e-c-o-m
    c-e-c-o-m

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    açıkcası nezaman bir filimde 2 yada daha fazla devbir oyuncu kadosu görsem bu filmin tambir hüsran olacağını bilirim
    tamada bunları bilebile gittim bu filime sıkıcı bir filim ama herşeye ramen bu iki dev oyuncuyu bir filimide bu harika bir fırsattı bunu kaçıramazdım doğrusu
    spawncan85
    spawncan85

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bi film izlemeye değer etkileyici bi film
    lovejunkie
    lovejunkie

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sonu kolayca tahmın edebilirsiniz.kopuk,akıcı olmayan,heycansız bi filim olmuş...
    odinhan
    odinhan

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi bilerek evde izledim,sinemada zaten izlenecek düzeyde bir film değil.Bu tür senaryolara alışık olmayanlar için şaşırtıcı gelebilir fakat daha filmin başından herşey aslında belli...Herşeye rağmen vasat üstü bir polisiye olmuş.Al Pacino ve De Niro hatrına 10/8.
    canercingi
    canercingi

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sanırım bu sayfaya yazan arkadaslar ingilizceyi pek bilmiyolar.
    Righteous = dürüst, adalete uygun olan
    orjınal cınayetler bızımkılerın uydurmasıdır.
    kişisel yorumlar için bi şey sölemek yalnış olur tabi ama benim kendi fikrim; film gayet başarılı robert ve al ın cogu filmini izlemiş biri olarak ikisinin tarzından da tatlar buldum fılmde. izlenmesi gereken bir film.
    ii film illa vurdulu kırdı aksiyon sahnesiyle dolu olacak veya muteşem bir senaryoya sahip olacak değil. siz yönetmenin ne demek istediğini anlayın o zaman yönetmen başarılı olmuş demektir.
    sşz filmi izleyim olumsuz yorumlara katılmıyorum.
    kayitkayit79
    kayitkayit79

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Sadece iki dev oyuncu var konu diye birşey yok. Al pacinonun 88 Dakika filmi gibi basit ve önceden tahmin edilebilir bir konusu var bana göre puanı 5/10.Evde izlenebilir ama sinemada paraya yazık olur.