bu filmi izlemeden önce neredeyse süper olucağına emindim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.bu kadar kötü bir senaryoda bu ikili neden oynamış anlamdım filmin 10 dakikdasından zaten sonu belli olmuştu bide bunun yanına gereksiz gizem vermeye çalışmalar kötü bağlamalar yani bir film bu kadar iyi oyuncularla ancak bu kadar kötü olur.doğrusu bu filmi herkse izlemeli ve bu kadar iyi oyuncular ve oyunculukla bu kadar kötü bir film nasıl olurgörmeli.bir senerya film için ne kadar önemli görüceksiniz oyuncular ne kadar iyi olsada yönetmen ve senerya filmin ana maddeleri...
Al Pacino ve Rabert De Niro. İkiside muhteşem filmde muhteşem.Sonu çok ii kurgulanmış.Filmin başı ile sonu arasındaki değişkenlik harika. Zaten böle bi ikilinin olduğu filme ne hacet:10/10
Al Pacino ve Robert de Niro. Yani iki Üstad. O zaman hiç kuşkusuz izlenmesi gerekir. Eleştiriler oyunculara ya da oyunculuklarına değil çünkü mükemmel onlar. Eleştiriler filme yönetmene senaryoya ve müziğe..
Gayet başarılı bir film sonuna doqru şaşırma aşamasına geçiyorsunuz başarılı bir yapıt Alpachino var diye izlemiştim gayet başarılı olduğunu fark ettim izlemenizi tavsiye ederim
cuth4lion gibi arkadaşlar filmde katilin kim olduğu hakkında yorum yapmazlarsa filmi yeni seyredecek arkadaşlar için daha hayırlı olur die düşünüyorum..madem seyreetttin iyi de kötü de yorumunu yap ama film hakkında ne bilgi veriosun bilader...
filmi acayip beğendim yaaaaa....agatha cristie romanlarından fırlamış gibiydi senaryo.ve ekip bi şahaneydi.filmin özet yazısında dikkatimi çeken bi yazı filin içinde hiç görmediğim bişi içeriodu. yazıda al pacino ile robert de niro nun bir sahne dışında hiç biraraya gelmediklerini HeaT filminden sonra kavgalı olduklarını yazmışlardı.halbuki bütün film boyunca beraberlerdi.al pacino nun performansı yine şahane ve göz doldurucuydu fakat de niro pacino nun yanında biraz hantal kalmış gibi geldi bana.çok pasif görünüodu yani.ama senaryo ve yönetmenlik bu taş koymanın önüne geçio tabiyki. kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
açıkcası nezaman bir filimde 2 yada daha fazla devbir oyuncu kadosu görsem bu filmin tambir hüsran olacağını bilirim tamada bunları bilebile gittim bu filime sıkıcı bir filim ama herşeye ramen bu iki dev oyuncuyu bir filimide bu harika bir fırsattı bunu kaçıramazdım doğrusu
Filmi bilerek evde izledim,sinemada zaten izlenecek düzeyde bir film değil.Bu tür senaryolara alışık olmayanlar için şaşırtıcı gelebilir fakat daha filmin başından herşey aslında belli...Herşeye rağmen vasat üstü bir polisiye olmuş.Al Pacino ve De Niro hatrına 10/8.
sanırım bu sayfaya yazan arkadaslar ingilizceyi pek bilmiyolar. Righteous = dürüst, adalete uygun olan orjınal cınayetler bızımkılerın uydurmasıdır. kişisel yorumlar için bi şey sölemek yalnış olur tabi ama benim kendi fikrim; film gayet başarılı robert ve al ın cogu filmini izlemiş biri olarak ikisinin tarzından da tatlar buldum fılmde. izlenmesi gereken bir film. ii film illa vurdulu kırdı aksiyon sahnesiyle dolu olacak veya muteşem bir senaryoya sahip olacak değil. siz yönetmenin ne demek istediğini anlayın o zaman yönetmen başarılı olmuş demektir. sşz filmi izleyim olumsuz yorumlara katılmıyorum.
Sadece iki dev oyuncu var konu diye birşey yok. Al pacinonun 88 Dakika filmi gibi basit ve önceden tahmin edilebilir bir konusu var bana göre puanı 5/10.Evde izlenebilir ama sinemada paraya yazık olur.