Burada Olan Burada Kalır
    Burada Olan Burada Kalır hakkında görüşlerin ?

dolunay1903
    dolunay1903

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ne çok çok iyi nede çok çok kötü..konusu en azından romantik komedilere göre çok klasik değil..oyunculuklarda iyi sayılır.kısaca izlemesenizde çok şey kaybetmezsiniz ama hoş vakit geçirmek istediğiniz bir gün için birebir:)
    felizfeliz
    felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Sarhoş oldukları sahneler gerçektende çok eğlenceli ama haricinde vasat bir film.
    t-26
    t-26

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    insanlar ne kadar kolay tam puan veriyor şaşıyorum.eğer bu film tam puan alıyorsa acaba esaretin bedeli gibi,yeşil yol gibi,piyanist gibi,baba gibi,taksi şöförü gibi vs gibi kült seviyesine ulaşmış filmler kaç puan alır? film güzel mi evet,eğlendiriyor mu evet,tebessüm ettiriyor mu evet,klasik bir romantik komedi filmi.10 üzerinden 7 puan bu tarz filmler için idealdir,daha fazlası diğer filmlere haksızlık olur
    Serkan Sayli
    Serkan Sayli

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ya süper bi film bu :):) gerçekten çok eğlenceli, herkese tavsiye ederim :)
    Deniz D
    Deniz D

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    herkese tavsiye ederim gerçekten 2. kez izledim yine güldüm.çok kıpır kıpır eylenceli.bence 9.0 hakediyor.
    sumuh23
    sumuh23

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    harika bir filmdi söylenecek pek fazla bişey yok mutlaka izleyin.tam puanı hak edecek bir film
    dr-
    dr-

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Çok tatlı bir romantik komedi gerek oyuncular gerek espriler gerek Vegas (: İzleyin derim.
    akif-selduz
    akif-selduz

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    film çok güzel ya her anı eğlence...
    komedi
    komedi

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle süper.iyi şanslar chuck filminden beri bu kadar gülmemiştim.kesinlikle tavsiye ederim
    odinhan
    odinhan

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izlecenek eğlenceli bir film..Fakat senaryo,oyunculuk ve anlatım olarak iyi bir düzeyde olduğu söylenemez.Hoş ama boş denebilir..10/6
    mstermen
    mstermen

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bu sezon bu kadar akıcı bu kadar eğlenceli temposu bir an olsun bile düşmeyen başka film izlemedim çok mükemmel bir komedi sakın kaçırmayın...
    Chev
    Chev

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Güldürmeyi başarıyor .. izleyiciyi sıkmıyor , bence izlenmesi gerekenlerden:) 10/8
    sametserefoglu
    sametserefoglu

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    romantik komedi alanında tatmin edici diyebilirim.çokca güldüm.Ashton-cameroon hoş bir ikili olmuş...
    Ertan Can
    Ertan Can

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Cameron Diaz muhteşemdi. :) Ashtonunda enerjisi yetiyor filme zaten. 10 üzerinden en fazla 7 alır. Rahat rahat izleyebilirsniz.
    o-and-p
    o-and-p

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film.ashton ve diaz süper bir ikili olmuş bu filmde.romantik komedi için ideal bir yapım:)