harika bir film.klasik guy ritchie tarzı,sokaklar,soygunlar,suç,mafya,silahlar,aksiyon ve sürükleyicilik.bu -kirli- bir tarz ve beni çok eğlendiriyor.göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.devamı çekilecek sanırım finalde o mesaj veriliyor,sabırsızlıkla bekliyorum devamını.karizmatik bir film.guy ritchie haricinde son dönemde crank,running scared gibi filmlerle aynı tarza sahip diyebilirim.beğeniyorum böyle filmleri.eğlenmek isteyenler kaçırmasın.
Karakterleri ve detaylarıyla bir Guy Ritchie filminden bekleneni göreceli olarak gayet yerinde veriyor.Bunun dışında fazlasıyla eğlenceli ve soundtrack i harika.8/10
''RocknRolla'' kötü bir film değil ama Guy Ritchie'nin başarısız bulunan iki filminden sonra eski işlerinin anlatım şekillerini,tekniklerini kullanıp,onların bir benzeri olan bu filmle kariyerini kurtarmaya çalışmasının tedirginliği her daim hissediliyor.İşte bu yüzden ''RocknRolla''dan her bahsedildiğinde ''Snatch'' ve ''Lock,Stock and Two Smoking Barrels''ın değeri artıyor,keyif almak için onları izlemek elzem oluyor.
İç içe geçmiş bol karakterli bol abartılı klişe yumağına dönen bir film. Ama aksiyon var karizma abilerimiz var e bide ufak bi aşk var daha ne olsun başyapıt ilan edicek arkadaşlar bulunur.
yine türkçe dublajı çıkmasına rağmen,sinemalara gelmeyen ve gelemeyecek olan bir film..senaryo güzel,kurgu güzel,ama bence anlatım biraz yavaş kalmış.daha hızlı anlatılabilirdi bu senaryo..ama yinede izlenilebilir..
Eğer Guy Ritchie filmlerini seviyorsanız kaçırmayın derim.Tarzını devam ettirdiği abartılı olmayan aksiyon sahnelerini yer yer espriyle süsleyen güzel bir film olmuş.Film giriş sahnesiyle işte başlıyoruz dedirtiyor.Ve Johnny Quidin piyano sahnesindeki replikler filme güzel bir hava katmış izleyin ve görün derim.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.