4,1
Rocknrolla hakkında görüşlerin ?
14 Aralık 2012 tarihinde eklendi
bir film bu kadar kötü anlatılır çok fazla oyuncu ve karmakarışık işleyiş Gerard Butler hatrına izleyebilirsniz ama tavsiye etmiyorum
31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
''RocknRolla'' kötü bir film değil ama Guy Ritchie'nin başarısız bulunan iki filminden sonra eski işlerinin anlatım şekillerini,tekniklerini kullanıp,onların bir benzeri olan bu filmle kariyerini kurtarmaya çalışmasının tedirginliği her daim hissediliyor.İşte bu yüzden ''RocknRolla''dan her bahsedildiğinde ''Snatch'' ve ''Lock,Stock and Two Smoking Barrels''ın değeri artıyor,keyif almak için onları izlemek elzem oluyor.
3 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika bir film.klasik guy ritchie tarzı,sokaklar,soygunlar,suç,mafya,silahlar,aksiyon ve sürükleyicilik.bu -kirli- bir tarz ve beni çok eğlendiriyor.göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.devamı çekilecek sanırım finalde o mesaj veriliyor,sabırsızlıkla bekliyorum devamını.karizmatik bir film.guy ritchie haricinde son dönemde crank,running scared gibi filmlerle aynı tarza sahip diyebilirim.beğeniyorum böyle filmleri.eğlenmek isteyenler kaçırmasın.
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İç içe geçmiş bol karakterli bol abartılı klişe yumağına dönen bir film. Ama aksiyon var karizma abilerimiz var e bide ufak bi aşk var daha ne olsun başyapıt ilan edicek arkadaşlar bulunur.
4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Guy Ritchie ve Gerard Butler hayranı olmama rağmen sewmedim, Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch.ın yanına yaklaşamaz bile, olmamış..***..
24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
unutmadan rus milyarder abramovic i ve şu anki ingilterenin durumunu çarpıcı bir şekilde rezil etmişler.guy ritche sinemasını bilenlerin fazla merakla beklemediği lakin konusu itibariyle güzel olan.
ayrıca filmdeki rus elemanlara hasta olduğum.
tabloya da saçma tarantinesk şekilde merakla beklememize neden olduğu için kınıyorum yönetmeni.klişe ama iyi fena değil.
26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Lock, Stock and Two Smoking Barrels izleyince hikayenin nereye gideceğini anlıyorsunuz. ama onun kadar hareketli değildi.kesinlikle zaman kaybı olamaz
28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
jason yok şok oldum guy jason nerde aceb sen onsuz calışırmıydın
16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ayıptır be . kim bunu dvd de soktu ülkemize. cok mu anlıyorlarmıs filmden sinemadan . sinemada izlemek isterdik bunu.
22 Mart 2009 tarihinde eklendi
favori yönetmenin guy ritchiedir. bu film de kalburüstü bir film ancak snatch ve lock&stock kadar güzel değil. yine de guy ritchienin dönüşü iyi oldu, çok özlemiştik.
26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tablodaki resmi bir türlü seyirciyle paylaşmamasına hayran kaldığım film =)
30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
eğer ingiliz yapımı bir seyrediyorsanız kesinlikle orjinal dilinde seyredin. o kelime vurgularını, diksiyonu...

amerikan ingilizcesi için boşuna sokak dili demiyorlar..

film ise gerçekten iyi.. 8/10
23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Neden-sonuç ilişkisi olmayan;ciddi anlamda boş bir film..Çok kötüydü açıkcası böyle bi şey beklemiyrdm..
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Abramoviçe iyi giydirmişler.film iki saatlik süresine rağmen sıkmıyor.Birbirinden bağımsız gibi gelişen karmaşık olayları bir yerde toplama konusunda oldukca başarılı yönetmen.keşke biraz daha sert sahneler ve gerilim barındırsa tadından yenmez sanırım.
23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmde izlerken eğlenenleri hiç anlamıyorum