snatch ve lock,stock kadar olmasada guy ritchienin kendine has filmlerinden biri daha..aksiyon ve eğlencenin iyi bir harlanması olmuş,müzikleride güzel..8/10
favori yönetmenin guy ritchiedir. bu film de kalburüstü bir film ancak snatch ve lock&stock kadar güzel değil. yine de guy ritchienin dönüşü iyi oldu, çok özlemiştik.
Filmi dün izledim.Sinemaya gitmenize gerek yok.Evde izlenebilecek eğlenceli bir film.Bir iki ile bob arasındaki esprili yakınlaşmalar ve diyaloglar süperdi.Bir ikinin ölmek bilmeyen bıçaklı manyakla kapışmaları da güzeldi.Bunlara iyi bir final de eklenince puanım 10 üzerinden 8.
harika bir film.klasik guy ritchie tarzı,sokaklar,soygunlar,suç,mafya,silahlar,aksiyon ve sürükleyicilik.bu -kirli- bir tarz ve beni çok eğlendiriyor.göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.devamı çekilecek sanırım finalde o mesaj veriliyor,sabırsızlıkla bekliyorum devamını.karizmatik bir film.guy ritchie haricinde son dönemde crank,running scared gibi filmlerle aynı tarza sahip diyebilirim.beğeniyorum böyle filmleri.eğlenmek isteyenler kaçırmasın.