naked-eye
16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
guy ritche neden hep benzer kurgular üzerine filmler çekiyo anlamak güç. Snatch mükemmeldi keza Lock, Stock and Two Smoking Barrels de çok iiydi. rocknrolla da gerçekten süper olmuş. bu filmlere diyecek zaten bişey olamaz da. kafamı kurcalayan neden Guy Ritche neden?
Bu film için snatchtan iyi yorumu yapanları anlamıyorum.Bu güzel bir film.İzlemesi zevkli ama snatch bu filmden birkaç gömlek üstün arkadaşlar.Hem konu hemde kadro olarak daha iyi.Ama izlemesi zevkli.Birde o tabloyu görebilsydik daha iyi olurdu.10/7
kapışmayı defalarca seyretmiş biri olarak elbette bayıldım. farklı farklı tipler karakterler, londra yeraltı dünyası, keşler, parayla satın alınan siyasiler, delikanlı suçlular acımasız büyük patronlar ve büyük paralar artı birde rock yıldızı ve bunların dantel gibi örülmüş bağlantılar yumağı. tam guy ritchi işi olmuş. 10/10
yine türkçe dublajı çıkmasına rağmen,sinemalara gelmeyen ve gelemeyecek olan bir film..senaryo güzel,kurgu güzel,ama bence anlatım biraz yavaş kalmış.daha hızlı anlatılabilirdi bu senaryo..ama yinede izlenilebilir..
film güzel yazmış herkez.peki konuda ve oalyların akışından herhangi birisini anlayan varsa parmak kaldırsın. 3gün izlesem bu filmi neden ne oldu diyemem.bu kadar dağınık olmaz bir film.
İzlenmesi gereken filmlerden bir tanesi..Zaten Lock,Stock and Two Smoking Barrels yada Snatch filmlerinden herhangi birini izleyen insan bu filmden ne beklemesi gerektiğini bilir..Gayet eğlenceli akıcı bir film..En güzel kısmı filmin girişi.."Kimisi para ister,kimisi aşk ister,kimisi ot ister,kimisi seks ister ama RocknRolla hepsini ister" ..
unutmadan rus milyarder abramovic i ve şu anki ingilterenin durumunu çarpıcı bir şekilde rezil etmişler.guy ritche sinemasını bilenlerin fazla merakla beklemediği lakin konusu itibariyle güzel olan. ayrıca filmdeki rus elemanlara hasta olduğum. tabloya da saçma tarantinesk şekilde merakla beklememize neden olduğu için kınıyorum yönetmeni.klişe ama iyi fena değil.
Abramoviçe iyi giydirmişler.film iki saatlik süresine rağmen sıkmıyor.Birbirinden bağımsız gibi gelişen karmaşık olayları bir yerde toplama konusunda oldukca başarılı yönetmen.keşke biraz daha sert sahneler ve gerilim barındırsa tadından yenmez sanırım.