Lanetli Ev
    3,2
    Lanetli Ev hakkında görüşlerin ?

serdarozcan81
    serdarozcan81

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    öncelikler sezonun korku veya gerilim filmlerinden The Uninvited ile kıyaslıyacak olursak lanetli ev daha iyi bana göre..
    izlenebilir güzel , bol gerilimli film olmuş bana göre ..7.5
    pink-panther06
    pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Aslında bakarsanız son derece sıradan bir başlık ve sıradan bir konu... Ama film izleme esnasında gerilmemekte elde değil. Çok güzel bir film değil! Ama izlenmeyecek kadar kötü bir filmde değil...
    gslimtugay
    gslimtugay

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    izledikçe anlayacağınız türden film,gerilim ve korku filmi heyecanlandırmış,10/7 alır...
    omercars
    omercars

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    izlenilebilr olduğunu söylemem gerek başta..gerçek bir olaydan kurgulanmış olması filmi izlerken ilginizi önemli ölçüde arttırıyor..bence sezonun en iyi korku filmi
    fuldunk
    fuldunk

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    ehh ic guveysinden halliceee bi film..
    ammeh
    ammeh

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    eh nasıl desem sanki daha iyilerini izlemiş gibiyiim. ama gerçek bir hikayeyi taşımışlar perdeye o da bize yeter.
    silamu-94
    silamu-94

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bence çok iyi değil bi kere konu hep aynı evle ilgili belki tonlarca korku filmi var artık sıkılıyo insan bi yerden sonra çok güzel değil ama iğrenç de değil
    emrahcinel
    emrahcinel

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bu filmi kesinlikle sinemada izleyin gerçekten seyrederken kalbiniz normal atıştan bir anda yerinden fırlıyacakmış gibi atacak kesinlikle denemelisiniz çok heyecan verici yalnız filmi internetten indiripte seyredersniz efekt kaybı olur hiçbir heyecan yaşayamazsınız. Korku filmi sevenler kesinlikle izlemeli

yön: emrah cinel
    srcnern
    srcnern

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    çok ahım şahım bi film deil ancak berbat demek de olmaz.. sürükleyici, kendini izlettirio ama konu çk tanıdık.. gerçek bir öyküden alıntıdır diyo ancak inanılacak gibi deil abartıları var.. dabbedeki gibi sesle korkutuo.. sinemada izlemezseniz evde pek zevk alabileceğinizi söyleyemem..
    sennetsu
    sennetsu

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    sıradan bir filmdi.Başta gerçek olydan alıntı yazmışlar ama hiç gerçeklikle alakası olmayan bir filmdi.bence güzel değildi.
    Serkan Tütüncü
    Serkan Tütüncü

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmin 1. bölümünde etkileyici hiç bir şey yok ikinci bölüm durumu bir az olsun kurtarıyor gittiğime pişman oldum sadece efektler konuştu...
    dr-onderyel
    dr-onderyel

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    film bir korku filmi değil,ara sıra geren,nadir yerinizden hoplatan bir dram filmi olmuş."evin annesi" rolündeki oyuncu çok başarılı oynamış.doğa üstü olaylar filmde oldu bittiye getirilmiş ve kısa tutulmuş.sinemada izleyemezseniz birşey kaçırmış olmazsınız.
    darkness651
    darkness651

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    efektlerin baş rolde oynadığı film bence iidi
    atak-korkmaz
    atak-korkmaz

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    konu olarak the messenger filmini anımsatsada kendine özgü konusuyla sürükleyici güzel bi film
    JigSaw-2
    JigSaw-2

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeyenler kesinlikle sinemada izlesinler ses efektleri süperdi gerçekten bazı yerlerde koltukdan zıpladım insanı gerçekten geriyor kesinlikle sinemada izleyin.