3,2
Kayıp Ada hakkında görüşlerin ?

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
KOmedi diye izlediğim stan helsing filminden sonra bu bayağı iyi geldi. güldüğüm çok sahnesi oldu. kesinlikle izleyin. 10/8
25 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Hem aldığı eleştiriler hem de gişe yönünden büyük hayal kırıklığı olmuştu ve bu duruma katılmak mümkün.Will Ferrell'ın espri anlayışından ödün verilmeyip bir Apatow komedisi görünümüne bürünmesi bu Brad Silberling filminde şaşırtıcı olsa da filmin tek sağlam ve işleyen yönü.
11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bu film geçen yıl çıksaydı şimdi sitemiz arog bu filmden çalıntıdır! yorumlarıyla dolu olcaktı.
19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yer yer sulu ve espiriler fazla amerikan ama gene de sevimli ve kolay izlenen bir film
23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
matt lauer can suck it :D filmin absürtlüğüne bayıldım
26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
katılıyorum kolay izlenen bir film sıkmıyor. 'year one' filmine benzeyen hikayesi bilindik tuvalet senaryosu ama esprileri çok daha kötü. izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Benim çok hoşuma gitti :D Çok eğlendim izlerken. Özellikle ceviz espirisi müthişti :D
26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
fena değil fakat klasik
25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
güzel bi film. izlerken bayağı güldüm.
20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu film hala gelmedi mi? neden geliş tarihleri bu kadar erteleniyor ki?
5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film kendi tarzında belki kült film olabilirdi. ama oyuncu seçimi çok kötü, oyuncular rollere uymuyordu. Will Ferrell (Dr. Rick Marshall) bir kere bile yüzü gülmedi. hep negatif elektrik verdi bana.Dinazor üzerindeyken esprilerin patlayacağı noktaa hep surat beş karıştı, sinir oldum kendilerine, ça-ka denilen yaratık gereksiz ve yersizdi,olmasada olurdu.
Pushing daises yıldızı da çoğu sahnede sıfır makyajla çekilmiş, bana hayal kırıklığı yaşattı.
başta söylediğim gibi kadro düzgün seçilseydi, belki ilm kült filmler arasına girebilrdi.
10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu tarz Filmler gerekli Çünkü Sonderece Az Fantastik komedi diyebilir tam anlamıyla
20 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim. güzeldi
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ne kadar saçmada olsa bence iyi çalışılmış bir film. Özellikle dinazorları kusursuz ve çok başarılı. Burdan artık çok üst düzey olmayan filmlerde bile bunları yapabildiklerini çıkarabiliorum. Jurrasic Park serisini görmezden gelirsek Arog ta t-rex başarılı bulmuştum, meğer o kadar da başarılı değilmiş. Ama bunlar için gidipte bu filmi sinemada izlemem.
2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok ucuz bayağı ve sıradan. macera yok, heyecan yok, mizah yok. vakit ayırmaya değmez