Vampir İmparatorluğu
    2,8
    Vampir İmparatorluğu hakkında görüşlerin ?

birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    tam bir hayaL kırıkLigi...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Olmamış. Bir salgında zombi olamayan insanlar ne olalım ne olmayalım demiş vampir olalım demişler. Yani eh işte 10/6
    Yilmaz Gölcü
    Yilmaz Gölcü

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Güçlü bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen çok vasat bir filmdi.Bu vampirler hayatımda izlediğim en zavallı ve çaresiz vampirlerdi.İzlemesseniz çokta büyük bir kayıp olmaz.
    doruqLama
    doruqLama

15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    orjinal konu.. vampirler açısından bakılarak izlediğim ilk vampir filmi. başka olduğunu da sanmıyorum.. beğenerek izledim. iyi seyirler..
    cannac88
    cannac88

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    filim sürükleyice ama filim bittiginde bu nasıl filimdi şimdi diyor insan
    enesnail
    enesnail

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    senaryo değişik ama çok basite kaçılmış. senaryoyu yazarken sanki arkalarından vampir kovalamış gibi aceleyle kızgın kumlardan serin sulara ilaç bu demişler ve bitmiş.ama görsel olarak filmin bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Allahtan süresini uzun tutmamışlardı yoksa kan görmekten baygınlık geçirebilirsiniz. kanlı sahneler yönünden de gerçekten iğrençlik basamaklarını iyi tırmanmışlar. neyse merakınızı gidermek için izlemenizi öneririm. çok da kötü değil.
    Ilknur K
    Ilknur K

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Değişik başarılı ve absürd bir film. Ama izlerken hiç sıkılmayacaksınız.
    orki56
    orki56

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Değişik bir konusu var,ama maalesef vasat bir film olmuş.Çekimleri güzel sadece,waktiniz war ise izleyin..6,5/10
    enginsahn
    enginsahn

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    vampir olmaktan sıkıldıysan biraz güneş ışığı sonra buz gibi bir duş artık insansınız. Çok komik...
    Ferdo
    Ferdo

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Puan olarak şuanda tam hakettiği puanda 6.4farklı birşey yapılmaya çalışılmış ama fazla aksiyon yok,Blade,karanlık ülkesi gibi filmlerden sonra sıradan basit geliyor,vampirlerin yaşadığı bir dünya düşünün normal insanlar azınlıkta,çok saçmaaaaa
    smart-girl13
    smart-girl13

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
    yaa bnce çok abartıolar o kadar da kötü diil ama çok da güzel deil orta sewiyede bi film bnce
    Özge K.
    Özge K.

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çok kötü...
    juve-baby
    juve-baby

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
    başyapıt değil ama kötüde değil.. yeterince Kanlı!! Ethan Hawke muhteşem sigara içiyor, onu izlemek için bile gidilir :P ..***..
    vatan34
    vatan34

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
    filmin konusu iyi fakat işleyiş iyi olmamış.. filmi izlemediğiniz zaman çok şey kaybetmezsiniz.. 10 / 5
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Uzun zamandır böylesine iyi bir vampir filmi seyretmemiştim. Bir vampir filminde olması gereken tüm unsurlar mevcut. Ethan hawke ve Sam neil inanılmaz karizmatik olmuşlar vampir rolünde.İkisinide hayranlıkla seyrediyorsunuz. Senaryo çok yaratıcı makyajlar ise bir o kadar inanılmaz.Kaçırmayın derim