Lise tayfasının kızlarla yaşadıkları tecrübeleri aktarıyor,eğlenceli bir film özellikle şişko çocuk komikti.Asla american pie in iyi bölümlerinin yanına yaklaşamaz fakat bu da kendi içinde iyi ama imdb puanını abartılı buldum 7/10 alır.
Sadece ''gençlik filmi'' deyip geçilemeyecek,çok eğlenceli,çok komik tam bir ''geyik'' film.Sürekli karşılaştırıldığı ''American Pie'' serisinden bir tık üstte.
bazı yorumları okudum ve inanamadım,iyi ki filmi izleyip izlememeye buradaki yorumlara göre karar vermemişim.aslında hiç böyle birşey yapmadım çünkü nedense çoğu türk seyirciyle zevklerim uyuşmuyor.bence harika bir gençlik filmi.bizim çektiğimiz 18ler takımı,çılgın dershane tarzı filmlerden 30 kat iyi olduğu kesin.açık seçik konuşmalar var sürekli gibi yorumlar yapılmış.bir filmi izlemeden önce o filmin neden,kime hitaben,ne amaçla çekildiğini de bilmek ve anlamak lazım.bu bir nuri bilge ceylan filmi değil,bir dram değil,romantik komedi de değil.boş diyaloglar ve saçma olaylar olması normal,emin olun yapımcı,yönetmen,oyuncular da bunun farkında.filmin adı zaten superbad,ki çoğu arkadaşımız bu adın altındaki anlama da dikkat etmemiş sanırım izledikten sonra.espriler bence güzeldi ve güldürüyordu,olaylar da öyle.klişe şeyler oldukça fazla,ancak bu klişeler bilerek ve isteyerek kullanılmış.tüm piyasanın,sinema dergilerinin beğendiği ve kaliteli bulduğu bir komediye 6 puan verilebiliyor.bu çok normal,birşey demiyorum.kurtlar vadisi de 9 puan alıyor.bu normal değil.
40 Yıllık Bekar ve Kaza Kurşunu filmlerini yapan ekibin yaptığı bir film. 40 yıllık bekar ve Kaza Kurşunu filmleri ne kadar başarılı olduysa bu film bir o kadar başarısız olmuş bana göre. Film, adı gibi gerçekten çok fena (Superbad, Çok Kötü).
yorumlara sakın aldırmayın hangoveri beğenip izlediyseniz McLovin karakteryle bu filmde yarılacaksınız. cartman ın sinema modeli olan seth karakteri de çok sağlam kesinlikle izleyin, izlettirin.
Açıkcası ben filmi pek beğenmedim.Tipik amerikan gençliği filmi olmuş kızları nasıl yataga atarım diye düşünüyorlar ve onun uğraşını veriyorlar filmde.Bencede pek arkadaşlarla izlenecek bir film değil.Eğer boş zamanınız varsa oturup izleyin.Benim puanım 5 :(