Batman Daima
3,3
Batman Daima hakkında görüşlerin ?

Amir Han
Amir Han

13 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Tüm Batman serisi içerisinde kadrosu en şaşaalı olanı. Fakat en büyük hayal kırıklığı yaratanıydı. Ayrıca Nicole Kidman gibi 14 ayak buzdolabı soğukluğunda suratsızı ilk defa bu kadar güzel ve çekici buldum. İlginç bir detay var filmde; 1995 tarihli bir film olan bu yapımda 10, 15 sene sonranın görüntü teknolojisi olan 3D sistemini gözler önüne seriyor.
Bence Jim Carrey, başrol oyuncularından bayağı bir rol çalmış. Filmin en efektif ve eğlenceli kısımlar onun olduğu sahnelerdi. Robin herkesin hemfikir olduğu üzre bu seride gereksiz bir karakter. Onun olduğu sahnelerin kurgusu hem yapay hem de zorlamaydı. Vasat film vasfının ne üstünde ne de altında bir yapım.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

6 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
diğerlerine kıyaslandığında doğal olarak izlenebilirliği düşen fakat kendini izleten bir yapım 3/5
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kenan Erçetingöz ün, 'Magazin Forever' isimli programına ilham olan film :)
nellyo33
nellyo33

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok renkli bir film
ozzy-badd
ozzy-badd

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Joel schumacher in batman leri genellikle beğenilmez ama bu film bana göre the dark knight la beraber en iyi batman filmiydi ? Riddler ve two face gibi iki önemli kötü karakterde çok iyi işlenmiş ? Riddler rolüyle jim carrey , two face karakteriyle tommy lee jones kusursuz oynamışlar ? Val kilmer ada batman kostümü oldukça yakışmış ? Nicole kidman da güzelliğiyle insanı büyülüyor :D ? mükemmel yönetimi , müzikleri , kostümleri , ışıkları , görsel efektleri kısacası her şeyiyle kusursuz bir batman filmi ? tek kusur robin karakteriydi benim gözümde ? oldukça gereksiz buldum bu filmde onu :/ ? genel olarak izlenmesi gerektiğini düşündüğüm , batman ruhunu the dark knight la beraber en iyi işleyen film ? 10/10 ?
alba42
alba42

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Hoş ve eğlenceli bir filmdi.Jim Carreyi izlemek oldukça keyifliydi.Sıkılmadan izledim tüm filmi
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence komik ve akıcı bir Batman filmi diğerleri kadar ciddi olmamış ama oyuncu kadrosu ve komikliği sağlam...Eğlenmek isteyenler kaçırmasın...
povia
povia

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
val kilmer karakteri iyi yansıtmış.. kostüm ve robin konusundada arkadaşın dediğine katılıyorum..tim burtonun filmlerinden sonra karizmanın bu filmin sonlarına doğru yokolduğunu görüyorum..
delukanli
delukanli

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmin gothamı tim burtonun gothamının gelişmiş ve iyice saçmalamış hali sokaklar gazino gibi ama yinede c.nolan gothamına göre gotham şehrini daha çok anımsatıyor bu filmin tek artısı bence en iyi batman kostümü ilk filmle ikinci filmden sonra val kilmerin ilk dakikalarda giydiği siyah kostümü batman begins ve the dark knıghtdaki kostümlerden daha güzel ve tam batman kostümü c.nolan bunuda tabiki değiştirmiş kulaklarını küçültmüş vs.inşallah c.nolan üçüncü filmdede asla robini çıkartmaz robin yine seriye girerse bu seriyide bozar sadece batman bize yeter ayrıca en iyi gotham tim burtonunki c.nolanda böyle bi gotham düşünmüştür ama aynısı olmasın diye değiştirmiştir
Ismail S
Ismail S

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Jim Carrey in olması filmi eğlenceli yapan belki de tek unsur.val kilmer in biraz hassas oynadığı doğru, bir o kadar da sıkıcı.Nicole Kidman, filmde çok etkileyici, zarif görünüyor.fane değil bence.(7/10)
umut92-ald
umut92-ald

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
batman filmlerinin en kötü 2. filmi ayrıca batman begins batman serisindeki en iyi filmlerden biri batman forever bu oyuncu kadrosuyla çok daha iyi olabilirdi bir de val kilmer batman i çok hassas bi adam olarak canlandırmış 5/10
isilay94
isilay94

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
batman forever harika bir film. batman ın tüm serisi zaten harika. oyuncu kadrosu son derece zengin ve yetenekli. Val Kilmer nasıl da yakışmış batman a ve Bruce Wayne a. 10/10
ecemutluol
ecemutluol

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Val Kilmer bence batman karakterini en iyi canlandıran oyuncu olmuş. hele o ağırlığı ve tam iş adamı edası da Bruce Wayne karakteri için cuk oturmuş. çok başarılı bir film. oyuncu kadrosu mükemmel. kısacası batman forever ! :) 10/10
jamesbond-2
jamesbond-2

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar zengin bir kadrodan daha iyi bir film çıkabilirmiş.Film güzeldi ama insan kadroyu görünce daha iyi bişiyler bekliyor sanki bir şeyler eksikmiş gibi ama yinede batman hayranlarına tavsiye ederim batman’in tüm klasik özellikleri bu filmde mevcut.Ayrıca Val kilmer hiçde fena değildi batman rolünde bence.
denizilke2
denizilke2

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
batman ın en beğenmediğim filmlerinden, öyle çok guzel bir film değil, alışılagelmiş süper kahraman filmlerinden farklı bir yönü oldugunu düşünmüyorum, ama seriye başlamak isteyenler bu batman filmini de izlemeli, oyunuuclar süper ama ortada bir sey yok. 6/10