Batman Daima
3,3

ecemutluol
ecemutluol

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Val Kilmer bence batman karakterini en iyi canlandıran oyuncu olmuş. hele o ağırlığı ve tam iş adamı edası da Bruce Wayne karakteri için cuk oturmuş. çok başarılı bir film. oyuncu kadrosu mükemmel. kısacası batman forever ! :) 10/10
ozicano2006
ozicano2006

13 Mart 2004 tarihinde eklendi
Bence süper bi film.Batman daha çok ortada.Ama sonunu sevmedim.Çok sönük bir son olmuş.Ayrıca Çift Yüz olmasa daha iyi bi film olcaktı.
hashbehkar
hashbehkar

19 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bence kötü bir film değil, ben izlerken bayağ eğlenmiştim. Neden bu kadar kötü yorum yazılmış bilmiyorum, belki de Batman gibi bir çizgiroman daha iyi yapımları hakkediyor diyedir.
umut92-ald
umut92-ald

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
batman filmlerinin en kötü 2. filmi ayrıca batman begins batman serisindeki en iyi filmlerden biri batman forever bu oyuncu kadrosuyla çok daha iyi olabilirdi bir de val kilmer batman i çok hassas bi adam olarak canlandırmış 5/10
povia
povia

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
val kilmer karakteri iyi yansıtmış.. kostüm ve robin konusundada arkadaşın dediğine katılıyorum..tim burtonun filmlerinden sonra karizmanın bu filmin sonlarına doğru yokolduğunu görüyorum..
isilay94
isilay94

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
batman forever harika bir film. batman ın tüm serisi zaten harika. oyuncu kadrosu son derece zengin ve yetenekli. Val Kilmer nasıl da yakışmış batman a ve Bruce Wayne a. 10/10