JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
28 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Kadrosuna nazaran beklentileri karşılamakta yetersiz.Tina Fey kendi yazdığı ''Mean Girls''de daha iyiydi mesela,''30 Rock'' zaten herkesin malumu.''Baby Mama''yı da yine mizah yeteneğiyle üstüne uydurmayı bir şekilde başarıyor ama film tatmin edici değil.Steve Martin,Greg Kinnear,Maura Tierney gibi kalburüstü oyuncularıyla kendini izletebilir,yoksa bilindik gerisi.
Türk kültürüne ve geleneklerine aykırı ve anlamsız bir konusu olan yapım Holywood'un olmazsa olmazı olan klişe kurgularıyla bezenerek film haline getilrilmeye çalışılmış. Steve Martin ve Sigorney Weaver gibi usta isimleri kadrosunda toplamış ama Steve Martin'i ilk kez bu kadar pasif bir rolde izledim yazık dedim. Amy Poehler'e gelince 100 tane film çeksem birinde oynatmayacağım türden. Ama Tina Fey'in oyunculuğu iyiydi. Bu filmin gişede 60 milyon dolar kazandığına inanamıyorum. Boş vaktinizde izleyeceğiniz türden vasat komedi tarzı olan bir yapım.