Bu film kesinlikle arşivlik ve kesinlikle unutulmayacak filmler arasına girecektir...Çok beğendim , Melekler şehrinden sonra izlediğim en hisli filmdi.Mutlaka ama mutlaka izleyin.
Afişi gördüğüm an vizyona girer girmez izlemeliyim dedim ve umduğumu buldum.Değişik ve çok sevimli bir film.Zooey Deschanel oynadığı her filmde kendini daha da geliştirdiğini gösteriyor izleyicilere.
Filim romantik komedi adına ve gerek çekimleri açısından başarılı bir çizgi izliyor. Filimde geçen oyunculuklar ve replikler iyi, iyi düşünülmüş,doğru yere konumlandırılmış animasyonlar başarılı. Bunun dışında summer ın adama yaptıkları pek çekilir türden değil, kızıp ve öfkelenip filmi seyretmeme eyleminde bulunabilirsiniz. Kesinlikle izlenmesi gereken türden. İyi seyirler.
Sıradışı bir romantik komedi bu film.Klasik degil,hatta filmin başında da sinemada dinledik bunu.Çok çok eğlendiren sahneler var mesela Ikeada o Çinli ailenin takılması gibi :)Ve filmin soundtrack i bir harika bunu da dikkate alın lütfen.Eğlenceli bir film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.Güzel vakit geçiriyorsunuz.Finale dikkat. :) 10/9
aşk filmi değil.karşılıksız aşk gibi.aslında neydi bu dedim zaten film bitince.:)oyunculuk güzel.filmi sıradanlıktan kurtaran şey 500 günün tamamını göstermemeleri(ne güzel:) ve günlerin belli bir sırayı takip etmeyip karıştırarak bizlere gösterilmesidir.
Filme iyi diyen olmuş, kötü diyen olmuş... Herkesin sevebileceği bir film olmadığı gerçek ama beklentiniz sığ romantik-aşk filmlerinden fazlasına yönelikse izlediğiniz en iyi romantik-komedilerden olabilecek kadar özel bir film bu. Kaliteli ve gerçekçi.. When Harry Met Sallyye biraz da olsa yaklaşabilecek kadar iyi demem yeterli sanırım..