Olağan Şüpheliler
    4,6
    2014 Puanlama
    Olağan Şüpheliler hakkında görüşlerin ?

tuncayizm
    tuncayizm

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    adam gemideki bi adamı öldürmek istiyor bunu yapabilmek için gemideki herkesle çatışmaya girilmesi şart, böyle bi iş için toputopu 4 adam ve kendisi gidiyo.nekadar kurguya önem veren bir film ama bukadar kurguya gerek yoktu diye düşündürüyorum, parasını ver kalabalık git hepsini vur!
    erentos
    erentos

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    öncelikle şunu söylemek istiyorum, filmin sonu gerçekten tahmin edilesi. ama buna rağmen kendini film boyunca izletiyor. bence öenmli olan da bu. sonunu bildiğiniz halde bir filmi bıkmadan, bir an bile sıkılmadan izlemek. oyuncluk ve senaryoya lafım yok. her ne kadar tahmin edilmesi güç olmasa da, finali de bence mükemmel olmuş. kesinlikle izleyin derim ben ;)
    champ83
    champ83

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi çıktığı yıllarda izleyenler için dehşet verici olabilir, ki bir kilometre taşıdır, fakat günümüz sinema dünyasında dramlarda bile klişe haline gelmiş bir kurgu.

izlenmeli ama öyle "hayatımın filmi" falan diyenler varsa, demek ki az film izlemişler hayatlarında.
    dudiii1988
    dudiii1988

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    filmin sonunu tahmin etmekle filmin kalitesi düşmez arkadaşlar.başrol oyuncusunun yaptığı role ve konuya bakın.bence bütün oyuncular işinin ustası.sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken bi film.
    vv7vv
    vv7vv

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Klasik son, tamin etmiştim diyen arkadaşları anlamıyorum. Filme mi gidiyorlar yoksa hırs yapıp bulmacamı çözmeye çalışıyorlar. Eeee bulmacayı çözerkende güzel açıların, güzel sahnelerin kaçması ve filmin tadının bozulması çok normal. Tavsiyem kasmadan isleyin filmleri -tadını çıarın-. Bu filmide ayakta alkışlayın.
    gogola
    gogola

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Dikkati değiştir ve sonu bul...Sonunu tahmin ettim bile, konu klişe, 7/ 10 fena değil.
    sinema
    1 ziyaretçi
    12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    O kadar çok sonu sürprizli tür yapım var ki, sonunu tahmin etmek çok kolay. "Dikkati başka yöne çekmeye çalış ve şaşırt!" İyice klişeleşmiş bir tür bence artık ama bu film ilk örneklerinden.
    Çok da; muhteşem, harika, hayatımın filmi denilecek kadar da iyi bir film değil bence. Aynen böyle sürpriz sonu olan bi ton film izledim; Altıncı His, Kimlik, Beyin Avcıları, Saklambaç, Kaos, Şanslı Slevin... Ama dediğim gibi bu türün ilk örneklerinden, onun için hatırı sayılır bir yeri var denilebilir...
    coco-34-2
    coco-34-2

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Kevin Spacy ben oyuncuyum diyen nice burnu kalkık yeşilçam holywood soytarısına ders veriyor
    böle harika oyunculuk görülmemiştir
    Kevinın izlemeniz gereken diğer harika filmleri:
    k-pax ve Amerikan Güzeli
    izleyin bana teşekkür edeceksiniz
    filmle kalın
    saygılarımla...
    bnmsnsm
    bnmsnsm

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    böyle finali olan kaç tane film izlediniz?
    filmdenanlar
    filmdenanlar

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gerek çekildiği döneme baktığımızda gerekse özgün senaryosuna gerçekten izleyebileceğiniz en iyi filmlerden biri.herşeyden önce oyunculuk üst düzey vede finali süper
    bared7
    bared7

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bu ne yaa smdi izledim bitti. on numara filmmiş. Harika bir sonla bitiyor. Kevin Spacey hakkını vermiş
    ozgur-once
    ozgur-once

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle brain stormy, o bir kült film
    dra-kula
    dra-kula

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi fakat 9 puan abartılı kaçmış.böyle bir film için daha çok hareket olabilirmiş. son dakikası hoş olmuş öyle abartılacak akıl oyunuda yoktu. daha güzellerini izledim: testere 1, gününü göreceksin daha şaşırtıcıydı bence. ama oyunculuk hatırına 10/7
    miaska
    miaska

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bu film sinema tarihinin şuana kadar en iyi son olarak gösterilen üç filmden birisi izlemeyenler için güzel bir film izlemelerini tavsiye ederim...
    sametaga2007
    sametaga2007

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    tamam film iyi güzel de sonu bence çok belli yani vu türde 2-3 film izlemiş bir çok rahat tahmin edebilir ben daha ilk dakikalardan anladım