Olağan Şüpheliler
    4,6
    2014 Puanlama
    Olağan Şüpheliler hakkında görüşlerin ?

nskmourinho
    nskmourinho

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    tanrıya inanmıyorum ama ondan korkuyorum
    vva1
    vva1

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bence oldukça basitti. Ne bi ilginçlik vardı ne de çok şaşırtıcı olaylar. Yavaş ilerlemesi de diğer bi eksiği. Bu tür filmlerin alasını gördük. Abartılcak bi yanı yok. 6/10.
    Ismail S
    Ismail S

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    - Kim bu Keyzer Söze?
    - söylendiğine göre türkmüş. babasının alman olduğu söylenir. kimse onun gerçek olduğuna inanmaz. kimse onunla direk olarak çalışan, onu tanıyan ya da gören birini bilmez. kobayashi'ye göre herhangi biri soze için çalışabilirdi, bilemezsin. bu da onun gücüydü. şeytanın yaptığı en büyük kurnazlık tüm dünyayı yaşamadığına inandırmakmış!!!

Filmden sadece kısa bir replikti..Filmi kaçıncı izleyişim unuttum.Kurgu, senaryo, oyuncu performansları...vs..her yönden müthiş bir film..Favori filmlerimden... :)
    lord3000
    lord3000

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Yıl 2009.Film 1995 yapımı ve ben bu filmi ancak şimdi seyredebildiğim için kendimden utanç duyuyorum. Filmin sonunda Tüylerim diken diken oldu resmen.Tam son sahnesinde izleyici dört köşeye yatırılmakla kalmıyor ayrıca 4 X 8 köşe falan oluyoruz en sonunda.Bende ne salakmışım falan diyorsunuz :)Bazı zamanlarda, bazılarına salak derken aslında kendimizin ne kadar salak olduğunu anlamadığımızı ve bunu görmemizi sağlayan 10 yıldızlı bir film. Tek kelimeyle Muhteşem!!!!!!!
    Serkan Mert
    Serkan Mert

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    film dediğin böyle olur
    takometreci
    takometreci

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bu filmi heralde 5 kere falan izledim kime izlettiysem zaten sonunu bilmiştim deyip çıkıyor ama şundan eminim hiçbiri filmin sonu nu tahmin edemiyordu sinema tarihinin en iyi filmlerinden biridir bu filmi beğenmeyen adamın sinema zevkinden şüphe ederim
    breaklove1234
    breaklove1234

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ya allah aşkına bu film hakkında inanılmaz kötü eleştiriler yapıyorsunuz.... yoksa bundan iyi film izledinizi mi sanıyorsunuz bence muhtesem bı oyunculuk ve muhtesem bı fılm
    target29
    target29

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bende filmin cok abartilmamasi gerektigini dusunenlerdenim , filmin yarisinda sonun tahmin etmistim ve ne yazikki hakli ciktigim icinde hayal kirikligina ugradim. yine de izlenilebilir ama cok sey beklememek lazim
    hsnygtclk
    hsnygtclk

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bütün filmlerde herhangi bi son beklemeye alışmışız..o yüzden sonunu direk tahmin edebiliyoruz yada aklımızdan geçirebiliyoruz..peki ya filmin içinde geçen felsefeyi?bence imkansız..etrafındaki hekese kyser soze ymiş gibi bakabiliyorsan tamamdır..ama değilse işte sorunu biraz kendinde aramalısın....
    Kyr-Zincirlerini
    Kyr-Zincirlerini

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Böyle bir filme olumsuz eleştiri yapmak kimin haddine? Başından itibaren çok sağlam bir örgüydü. Sonu tabiki müthişti.Redfoot ve Kobayashi karakterlerinin doğuş şekli ve Guatemalada taze kahve içmeye gitmesi tek kelimeyle kusursuzdu.Henüz İzlemediyseniz izleyeceğiniz ilk film olsun acizane tavsiyem.
    k1nkkonk
    k1nkkonk

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmi yeni izledim ve katil kim ve beklenmedik sonlardan dolayı kaıser adlı kişinin kim olduğunu kolayca tahmin ettim filmin yarısı sıkıcıydı 9.2 puan sırf beklenmedik sona verilmiş bu puanı hak edicek iyi bir film değildi.
    ihracfazlasi
    ihracfazlasi

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    sağlam ve güzel bir film. çok abartmamak lazım ama finali de güzel. izlenmesi gerek.
    ramunas41
    ramunas41

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    süper bi film.ancak uzun zamandır böyle güzellikte filmler gelmiyo sinemalara.forever del toro
    cem-mollaoglu
    cem-mollaoglu

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    gördüğüm en iyi son... ben bu filmin önünde saygıyla eğilirim... 10/11
    Sikimic
    Sikimic

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Kötülemek gibi olmasın güzel film. Ama herkes finalinin dehşet verici olduğundan bahsetmiş ama The Prestigein finalinin yarısı bile olamaz.