fonola
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İşte seneryosuna tekniğine hayrankaldığım az ratlanan gelirim filimleri..... seneryo ancak bu kadar birbirine bağlı olur hiç kopukluk yok herşey net ve acık. Bir gerilim filmin hem tüğlerimin diken diken olacağı, merak ve ağlayacağım ve acıma duygusunu yaşatan bir yapıt bence kesinlikle seyredin derimm
filmin ilk 15-20 dakikası yavaş ilerliyor. ama daha sonraki olay örgüsü, kurgu ,çekimler son derece güzel! anlaşılmayacak bi yanı yok bana göre! kesinlikle izlenilmeli...
hayatımda izlediğim en sıkı filmlerden biri. saçma hollywood klişelerinden boğulanlara çok iyi gelecektir. sonu da baya sürpriz. ayrıca başrol oyuncusu Belén Rueda da gönlünüzü kazanacaktır, muhtemelen. gerilim, aksiyon ve yoğun duygusallıkla beraber unutamayacağınız bir film halini alıyor. ıskalanmaması gerekir.
Korku Gerilim Filminin Sadece Kafaların Beyinlerin Uçup, Bedenlerin Ortadan İkiye Kesilmesinden, Kanların Oluk Oluk Akmasından İbaret Olmadıgını Gösteren Gayet Başarılı Bir Bir Film Yapmışlar.Koltugunuza Oturup Gözlerinizi Ayırmadan İzleyeceginiz Çok Güzel Bir Film,Birçok Film Başlar Sonu Başında Belli Olur Bu Filmin Sonunu Tahmin Etmek Bayagı Güç Ve Filmin Sonunu Büyük Merakla Bekleyeceksiniz
son zamanlarda izlediğim en farklı filmlerden biriydi yetimhane ... özellikle finale doğru sizi diken üstünde oturtuyor ve yarattığı atmosferi çok akıllı bir biçimde kullanıyor..kaçırmayın derim
sadece teknik açıdan başarılı bulup sıradan olduğunu düşündüğüm bir film yetimhane...türe herhangi bir yenilik getiremediği gibi,klişe sahneleriyle de yer yer sıktığı da oluyordu.bildiğimiz geceyarısı filmlerinden işte,belki karanlığın etkisi olur da etkilenirsiniz:)
bence dalında çok başarılı bi film.kesinlikle izlenmeli.kötü görünüyodu ama filmin yarısından sonra sardı beni baya.özellikle sonları çok etkileyiciydi
duygusal...merak uyandırıcı...heyecanlı ve gerilimli...ve senaryonun kurgusu.hepsi iç içe çok güzel harmanlanmış.Çok güsel bir film. sonunda...hem üzüntü hem sevinç tüm duyguları yaşıyrsnuz...kesilikle izlenilmeli.1010
ılk once 8 puan dıyerek başlıyorum.filmi sabırla ızledıgınızde sonunu hayran kalıyorsunuz.Zaten bir filmin sonu,filmi tamamlayışı cok onemlidir.harika dedıgınız bir filmin sonu saçma bittiyse butun hayaller suya duser ve o film maalesef size gore basarılı olamamıştır.Bu filmi kaçırmayın.filmin sonu tüylerinizi ürpertecek.