r0ckn-r0ll
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kendi Türü içinde klasikler arasına rahatlıkla girebilecek ABD yapımı olmayan bir şaheser diyebilirim. Çok yavaş seyretmesine rağmen film sizi içine çekiyor ve sıkılmıyorsunuz. Kesinlikle izleyenler pisman olmayacaklardır.
son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim. sonu oldukça etkileyici. izlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.beni çok etkiledi...10/10
filmi az önce izledim arkadaşlar. şunu söylemeliyim ki yüksek seste ve tek başınıza asla izlemeyin :) gerilim konusunda oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. bu tür filmleri sevenler için güzel bir tercih olacaktır. iyi seyirler.. 8/10
Son izlediğim filmler içerisinde en beğendiğim gerilim filmi diyebilirim ve ben bir gerilim filminin sonunda ilk defa ağladım anlatım tarzıyla ve senaryosuyla beni inanılmaz etkiledi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
bence de fena değil fakat bu puanı haketmiyor 7 werdim ben.film başka yapımlara benzese de senaryosu kötü değil sahneleri de iyi yapılmış.izlenebilir bir film sonu şüphe uyandırmıo ii bitmiş.
del toro ismini duydugumda filmin güzel olacagı zaten belliydi..senaryo 10 numara..filmi izlemeniz lazım bu adam bu tarz filmlerin hakkını veriyor........
tam bir vasat. konu güzel hakkını vermek gerekirse ama korku filmi yapalım diye birçok yerinde saçmalamışlar.bilinen senaryoları harmanlamak istemişler ama kopuk olmuş.bir iki sahnesi hariç korkunç değildi.fena değildi diyelim hadi: 10/6
çok uzun zamandır böyle kaliteli senaryoya sahip bir korku gerilim filmi izlememiştim others ve altıncı his den beri. bu iki filmi sevdiyseniz buna da mutlaka bayılcaksınız. gittiği bütün festivallerde ödülleri topladı zaten.
çok etkilendim.çok güzel bi filmdi.filmden hiç kopmuyorsunuz.filmde korku sahneleri yok ama şimdi ne olacak düşüncesi sizi korkutuyor çok etkilendim izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.