techno850
19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
insanları anlayamıyorum. Filmi izlemeden kötülüyorsunuz. Fakat her filme harcanmış bir emek vardır. Filmleri izlemeden herhangi bir nedenle kötüleyemezsiniz,kötülememelisiniz. Tabiki herkesin zevki ayrıdır fakat emeğe saygı lütfen en azından izleyip te yorumlayalım. Filme gelince : güzeldi o kadar çok kavga dövüş sahnesi yoktu sürükleyici bir macera filmiydi. Entrikaları ve ikiyüzlülüğü açıkça ortaya koymuş sıkılmadım açıkçası sıkılmadan izlenebilir bir film. 7/10
Arkadaşlar bu yanlışlıktan dolayı sizden özür diliyorum ben 10 dk izlemeden yazdım o aceleyle ama en azından filmin konuusunu gidişatını anlayacak kadar izlediğime inanıyorum... Tam olarak dakika vermek istemiyorum... Ve filmi beğenmediğimi tekrar dile getiriyorum...
filmi dün izledim bence çok güzel ve aksiyon dolu bir film... ayrıca konu oldukça ilginç ve merak uyandırcı... aksiyon severlere şiddetle tavsiye edilir :)
uzun zamandır izlediğim en güzel film. beğenmeyenlerin neyi beğenmemiş olduklarınıda anlamış deilim. burdan eleştirileri okuyunca azıcık tırsmıştım ama iyikide izlemişim. ilk 10 dk çıktık demişler, film daha yeni başlıyor nereyee? çok şey kaçırdınız derim.
ben filmi izleyemedim ama bi arkadaşı eleştirmek istedim. filmin ilk 10 dk sında çıkınca bir filmin kötü olduğunu nasıl anlayabiliyorsun onu anlayamadım. tamam film hakkında eleştiri yapalım ama lütfen izlemeye tahammül edelim nekadar kötü olsada ki daha izlemedim böyle boş eleştiri yapmaya hakkımız yok.