f-orhan
1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Anlatılmak istenen konunun ilerleyişi fena işlenmemiş.Ancak oyuncuların performansı ve yapmacıklığı bariz şekilde belli oluyor.Ancak yinede vasatın üzerinde izlenebilir.6,5/10
valla hiç beğenmedim osman abiden bööle bi saçma film beklemezdim ama sonuç olarak film harika olmuş emeğine sağlık osman bey yazıklar olsun bizi şaşırtın bi daha senin filmlerini seyretmeyecem yine de 10 üzerinden 10 luk bi film
arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdiğimde yabancı film seyretmeyi düşünüyordum çünki nezaman bir türk filmine para verdiysem hep parama yazık etmiştim doğrusu bu filmin fragmanı etkileyiciydi ama yinede güvenmiyordum ki arkadaşımın ısrarı üzerine bu filme girdim sonuç :) güzel bir film di gerçekten etkileyici bir türk filmi izlenmeye değer
osman sınavın filmlerini çk sverim ama bu filmin bazı sahnelerinde kopukluk var.hatta bi ara senaryo aksadı die ödüm koptu .filmin başında beklediğinizi ilerki sahnelerde vermio.güzel bi konuya değinmiş ama yinede... 7/10
Osman Sınav yapımlarını pek sevmem ama bu film gerçekten hassas bir konuya değinmiş ve güzel de olmuş.Mehmet Kurtuluş,Uğur Polat,Selçuk Yöntem ve Murat Daltaban bence bu filmin bir numaralı yıldızları olmuşlar.Bazı sahneleri hoşuma gitmedi,fazla abartılmış.Ama genel olarak değinilen konu fazlaca ilgilenilmesi gerekenlerden biri.Tebrik ederim.