Pars: Kiraz Operasyonu
3,7

empire
empire

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
buda polis filmine benzemez inşallah.
johnq-59
johnq-59

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
fragman muhtesemdi Turk sinemasını yukseltmeye dewam eden filmlerden biri olacaktır bence
seyyaherol
seyyaherol

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim ve çok etkilendiğim en iyi film oldu. Ayrıca çok önemli bir konuya (Uyuşturucu) güzel bir şekilde vurgu yapıyor.
akincik07
akincik07

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ezgi-kaya
ezgi-kaya

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşemdi.. Mutlaka izleyin!
mutlu-feliz
mutlu-feliz

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmden çıktıktan sonra şunu dedim: "Bu filmin neden az reklamı yapıldığını daha iyi anlıyorum."
Bu filmi kaçırmayın arkadaşlar....
mustafabkk
mustafabkk

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda seyrettiğim türk filimleri içinde en iyisiydi gerçekten görülmeye değer hem konu olarak hemde oyunculuk olarak bence kacırmamalısınız.
cennetsinemasi
cennetsinemasi

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Merak içindeyim ne zaman "işte bu!" diyeceğimiz filmler izleyeceğiz türk sinemasında acaba? Pars'lar olmasın!
ck-22
ck-22

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film Güzeldi Osman Sınav gerçekten iyi iş çıkarmış zevkle izledim Tavsiye Ederim
mustafa035
mustafa035

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izleyecek arkadaslar olumsuz olan yorumlar ezıcı çogunlukta olmadıgı sürece dikkate almamanızı önerırım.Herkesın yorum ve goruslerı farklı olur.Ben olumsuz yorumları okuyup bu fılme gıttım.İyikide gıtmısım.Evet hatasız bır fılm degıl ama kotu sacma sapan bır fılmde degıl.FIlmle ılgılı yorum yazarken bırazdaha elınızı vıcdanınıza koyarsanız emege saygı gostermıs olursunuz..
kravatli-serseri
kravatli-serseri

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fılm guzeldı..sahneler harikaydı tabı ewdekı sahnelerden bahsetmıorum..araba sahneleri ama cok gereksız birkac sahne wardı hatta bı ara korktum bu kadr emek bı anda cope gıdıcek dıe..mehmet kurtulusu cok begendım ama nıda safak ıcın aynı seyı soleyemeyeceım
kandan
kandan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Radyo Tv Sinema son sınıf öğrencisi olarak yazıyorum ki, son yıllarda yapılmış en iyi Türk filmleri arasında. Filmde beğenmediğim tek nokta sevşme sahnesi. Bu sahnede uyuşturucu özenti maddesi olarak görülebilir. Bunun yerine bir tecavüz sahnesi çok daha etkili olurdu. Onca Hollywood yapımına göre çok daha kaliteli, sosyal mesajları yerinde bir Türk filmi. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim...
cem-akgun82
cem-akgun82

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi olumsuz yönde eleştirenleri anlamıyorum.Uyuşturucu denilen belanın pek çok yönünü gösterirken polisiyeyi,dramı ve yer yer komediyi bünyesinde dozunda taşıyabilen bu film bence gayet başarılı.Bu filmden ne bekliyordunuz con-air tarzı aksiyon sahneleri mi?Osman Sınav,Süper Baba dizisinden bu yana imza attığı projelerin hepsinde ülkemiz insanlarının gönlünü nasıl kazanacağını çok iyi biliyor.Kendisini,ve bu filmde setteki çaycısından başroldeki oyuncusuna kadar emeği geçen herkesi kutlar,teşekkür ederim.Filmde Selçuk Yöntem,Uğur Polat ve Pelin Batu gibi oyuncular dışında tanınmış isimler oynamamasına rağmen Osman Sınav bu isimlerin şöhretine ve ustalığına sığınma kolaylığına kaçınmadan başarılı bir film yapmış.Gidilmesi ve izlenmesi gereken bir film.
pulsara
pulsara

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Belki 100 Amerikan filminde işlenen bir senaryo, sırıtan oyunculuklar -Pelin Batu hariç-, 3. sınıf aksiyon filmlerinde görülebilecek sahneler. Hele o ergen karakterini canlandıran oyuncuların yapmacıklığı.

Kötü bir film.Sinema evrensel olduğuna göre,"Bir Türk filmi için iyi." yorumunu kabullenemiyorum.
deliyurek-sk
deliyurek-sk

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence bir Türk Yapmı olarak Ülkece İlerleme Kaydettiğimizi Düşünüyorum Bu Filmi İzlediğim Zaman...

Bence mutlaka izlenilmesi gerekilen bir film...

Kaçırmayın