kadirbaytok
2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa izledigimiz birçok amerikan filminden iyi olmuş ama sanki bişeyler eksikmiş gibi. mesela filmin sonu yeterince etkileyici verilememiş. boşlukta kalmış sanki.ama kesinlikle gidilesi izlenesi bir film
Film Baştan faso, Polis hiç bir yere tüm kapıları tutmadan baskın yapmaz, bunlar sadece ön kapıdan giriyor, vatandaş arka kapıdan kaçıyor, barda çatışmaya giriyorlar ve barın başka bir odasında bir ceset daha var ama polisler o odaya girmediği için cesedi bulamıyor cesedi bulanlar adli tıp görevlileri :) polislerde şaşırıyor zaten yaw biz 6 kişi vurduk diye :) ben izlerken çok eğlendim , herkese tavsiye ederim. Film nedense tanıtılırken hep aksiyon filmi gibi lanse edildi ama bilmiyorum reklam hatası herhalde, bu film bariz aksiyon filmlerle dalga geçen abzürt komedi.
Türk sinema tarihi için gayet güzel bir film. Matreix ve ronin dekine benzer sahneleri yok değil ancak mikrofonun üst taraftan gözükmesi boom operatörünün boyunun kısalığını düşündürmedi değil :)
Film konu olarak,oyunculuk olarak çok iyiydi ama mikrofonların her konuşma sahnesinde yukarıdan görünmesi çok sinir bişeydi ama genede Osman Sınav iyi iş çıkarmış...
arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdiğimde yabancı film seyretmeyi düşünüyordum çünki nezaman bir türk filmine para verdiysem hep parama yazık etmiştim doğrusu bu filmin fragmanı etkileyiciydi ama yinede güvenmiyordum ki arkadaşımın ısrarı üzerine bu filme girdim sonuç :) güzel bir film di gerçekten etkileyici bir türk filmi izlenmeye değer
Osman Sınav yapımlarını pek sevmem ama bu film gerçekten hassas bir konuya değinmiş ve güzel de olmuş.Mehmet Kurtuluş,Uğur Polat,Selçuk Yöntem ve Murat Daltaban bence bu filmin bir numaralı yıldızları olmuşlar.Bazı sahneleri hoşuma gitmedi,fazla abartılmış.Ama genel olarak değinilen konu fazlaca ilgilenilmesi gerekenlerden biri.Tebrik ederim.