Pars: Kiraz Operasyonu
3,7

kadirbaytok
kadirbaytok

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa izledigimiz birçok amerikan filminden iyi olmuş ama sanki bişeyler eksikmiş gibi. mesela filmin sonu yeterince etkileyici verilememiş. boşlukta kalmış sanki.ama kesinlikle gidilesi izlenesi bir film
balik3333
balik3333

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok abartmaya deyecek bir film değil ama ii bir türk yapımı denebilir..
ardahan1974
ardahan1974

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok beğendiğimi söyleyemem bir uğraş var ama sanki bir şeyler olmamış gibi
iremmuhasebe
iremmuhasebe

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Osman hoca dan güzel bir film daha,hollywood a nazire yapan aksiyon sahneleri güzel olmuş,devamını bekliyoruz.
sevador17
sevador17

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
türk filmlerinin geleceği açısından katkı sağlamış bir film...
5-salon
5-salon

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon filmi severler ve bunca yıldır Hollywood aksiyonları izledik,biz bunları yapamaz mıyız dedik durduk diyenler için izlemeye değer bir film.
ironblood2000
ironblood2000

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film Baştan faso, Polis hiç bir yere tüm kapıları tutmadan baskın yapmaz, bunlar sadece ön kapıdan giriyor, vatandaş arka kapıdan kaçıyor, barda çatışmaya giriyorlar ve barın başka bir odasında bir ceset daha var ama polisler o odaya girmediği için cesedi bulamıyor cesedi bulanlar adli tıp görevlileri :) polislerde şaşırıyor zaten yaw biz 6 kişi vurduk diye :) ben izlerken çok eğlendim , herkese tavsiye ederim. Film nedense tanıtılırken hep aksiyon filmi gibi lanse edildi ama bilmiyorum reklam hatası herhalde, bu film bariz aksiyon filmlerle dalga geçen abzürt komedi.
skr-mrt
skr-mrt

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Türk sinema tarihi için gayet güzel bir film. Matreix ve ronin dekine benzer sahneleri yok değil ancak mikrofonun üst taraftan gözükmesi boom operatörünün boyunun kısalığını düşündürmedi değil :)
sinema
1 ziyaretçi
19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar lütfen izlemeden yorum yazmayalım boşu boşuna filmlerin puanı arttırılıyor
smemsa
smemsa

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film konu olarak,oyunculuk olarak çok iyiydi ama mikrofonların her konuşma sahnesinde yukarıdan görünmesi çok sinir bişeydi ama genede Osman Sınav iyi iş çıkarmış...
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben özellikle kamera çekimleri ve oyuncuların performanslarını beğendim. kesinlikle izleyin...
ramazancoklu
ramazancoklu

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fragmanında görüldüğü üzere gerçekten mükemmel bir film olduğu belli oluyor
ibrahimdemirkan
ibrahimdemirkan

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir film hele ki o finalindeki kamera atraksiyonunu holivud sinemasında bile görmedim.
postami
postami

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdiğimde yabancı film seyretmeyi düşünüyordum çünki nezaman bir türk filmine para verdiysem hep parama yazık etmiştim doğrusu bu filmin fragmanı etkileyiciydi ama yinede güvenmiyordum ki arkadaşımın ısrarı üzerine bu filme girdim sonuç :) güzel bir film di gerçekten etkileyici bir türk filmi izlenmeye değer
eyurttas
eyurttas

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Osman Sınav yapımlarını pek sevmem ama bu film gerçekten hassas bir konuya değinmiş ve güzel de olmuş.Mehmet Kurtuluş,Uğur Polat,Selçuk Yöntem ve Murat Daltaban bence bu filmin bir numaralı yıldızları olmuşlar.Bazı sahneleri hoşuma gitmedi,fazla abartılmış.Ama genel olarak değinilen konu fazlaca ilgilenilmesi gerekenlerden biri.Tebrik ederim.