Sizlere sorsam elinizde en çok hangi parmağınızı seviyorsunuz diye herkes bir başka şey söyler ama önemli olan parmaklarınızın elinizle bir bütün olmadan hiçbir işe yaramayacağıdır.. İşte Osman Sınav ın filmi de böyle .. Büyük beklentilerle filmi seyretmeye başlamıştım ama... Sadece film seyretmek için sinemaya gidenler seyretmeli tabiki onlar zaten kötü Holywood filmlerini de beğeniyorlar.. Osman Sınav çok beğenilen tv dizilerindeki başarıyı yakalayamayacak gibi görünüyor .. Filmde verilen mesaj çok güzel ama seks alemimi tecavüz sahnesi mi belli olmayan sahne dışında tabiki.. kısacası notu 6
herkes bilir ki eşkiya türk sinemasına bir milat olmuştur. Bence Pars da türk sinemasında yeni bir milat olacak. en azından polisiye ya da aksiyon için.
gerçekten harika bir film özellikle mehmet kurtuluş ve nida şafak harika oynamış. Ben bazı sahnelerde ağladım bile...... gerçek bir konuya parmak basmışlar bu filmi yapanların eline sağlık harika bir film yapmışlar...
Öncelikle Osman Sınavı ve filmin tüm ekibini tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum. Çünkü büyük bir sorun olan uyuşturucu ve buna bağlı olan geçnleri anlatması çok güzel... Film gayet iyi olmuş umut vadediyor. Tıpkı babam ve oğlum gibi emin adımlarla ileryecek kaliteli bir film. Herkes izlesin isterim.
Filmin Senaryosu BEnce şahanEydi KEsİnlikle Filmİ İzlEmenİzi ÖnerirİM.. TAbii AksiyON HAyrAnları İçn Biraz SıkıCı OLabilir.. Ama Yinede AKsiyonlarda Abartı Yok VE SenarYo Çok Zekice... HEle Bİrde OSman SıNav Olunca Zaten AyRı Bİr ANlamı Var.. KaçırMayın DErim...
mantık hataları çok fazla.. -genç çocuğun bıçaklanması sahnesinde çocuk evde soldan bıçaklanıyor ama dışarıya attıklarında yara sağ tarafta, -Atilla İnci'ye telefon ediyor ancak tuşa basar basmaz telefonun çalmasına vakit kalmadan konuşmaya başlıyor, -Atilla dosya arşivine giriyor ilk dosyaya baktıktan sonra ikinci dosya için iki rafın arasını açıyor ancak rafa hiç bakmadan aradığı dosyayı alıveriyor, -Atilla odasında çalışan polise bize iki çay söylesene diyor.Kız tamam diyip çay söylemeye gidiyor ancak çayları kendisi getiriyor -Atilla retinasını girişteki makineye okutuyor ancak kaydı makineden silinmiş olduğu için giriş yapamıyor.bunu bilmesine rağmen tekrar gelip retinasını okutmaya çalışıyor.yine giriş yapamayınca sinirleniyor.halbuki kaydının silindiğini önceki denemesinden biliyor. -küçükken babasını öldüren ve kendisine ateş eden adamın yüzünü hatırladığı sahnede gösterdikleri adamla haşhaşinin azıcık bile benzerliği yok.
film pek iyi olmamış bu tarzada yapılan amerikan filimlerine yer yer benziyor olması filme karşı insanın içinde bir antipati uyandırıyor arasıra hızlanan temposu aksiyon sahneleri geçmişteki türk filimlerine karşın belirli bir ilerleme olduğunu destekler tarzda ama bu sahneler bile filmi mutlaka izlenmesi gereken filimler statüsüne sokmuyor ve filmin sonu çok sade olmuş iyi polis kötü adamı öldürüyor ve film bitiyor işin açıkcası daha iyi bir yapım bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım osman sınav filmi dizi film tadında bize sunuyor dizi film olsaydı ve bu dizi film sinemaya taşındaydı daha kaliteli bir filim ortaya çıkabilirdi ama yinede filme çok kötü demek haksızlık olur.idare eder daha iyilerinin yapılması için böyle filmler gerekli.
mehmet kurtulusun bir usak dogumlu oldugunuda belirtmek isterim.kendisi hemserimizdir.ama 2 yasından itibaren almanyada hayatını devam ettirmektedir.ayrıca gecen hafta almanyanın en cok izlenen dizilerinden birinde basrolü kapmıstır.
son zamanlarda bir iki haftada çekilip tam bir facia olan türk filmlerinin olduğu bir ortamda pars türk filmi olarak gerçekten iyi bir filmdi.Filmde türk gençliğinin içinde bulunduğu yada gelecekte bulunabileceği büyük tehlikeye vurgu yapılmış bu tip olaylar günümüzde de yaşanmakta maalesef.konunun gelişimi falan fena değildi yalnız beklediğimden çok uzun sürdü konuyu biraz sündürmüşler biraz daha kestirmeden gidebilirlerdi.bide tecavüz sahnesinde dozajı biraz kaçırmışlar türkiye için etik bir sahne değildi gerçekten.