Pars: Kiraz Operasyonu
3,7

helenahmet
helenahmet

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fragmanını ızleyıp bukadar yuksek oy vermenizi abartılı buluyorum
topalo
topalo

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filme benziyor en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum
agino79
agino79

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bugune kadar aksıyon dalında yapılmıs en ıyı turk fılmı dıyebılırım aksıyon severler kacırmasın bence
erman
erman

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Karsimiza muhtesem fragmanini hakeden bir yapim gelir insallah..Merakla bekliyorum!
hazaled
hazaled

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Fragmanına bakarak bir filme gitmenin ne kadra yanlış olduğunu bir kez daha anladım. Basit bir yapım olmuş özellikle de dublaj! Pek bir aksiyon göremedim. Başarısız bir yapım olmuş.
bekir-zal
bekir-zal

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yani gerçekten çook güzel..kurgusu çook ii olmuş.. olay akışı neden-sonuçlar harika..zaten osman sınav filmi fazla söze gerek yok.
daywalker-35
daywalker-35

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla ben ne diim osman abime türkler geç kalmış dedirtecek bir yapıma benziyor inşallah gitmek nasip olur diorum ve böyle filmlerin devamının gelmesi için osman abime sesleniorum "devamını getir be abiii"...
monoray
monoray

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bugün izledim bence harika bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim osman sınav ve ekibi iyi bir iş çıkarmışlar hepsini tebrik ederim devamını sabırsızlıkla bekliyorum
saquaro
saquaro

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence film anlatmak istediğini çok iyi şekilde anlatmış.. Kaliteli aksiyon sahneleri ve efektleri az ama öz olmuş ki çok ama kalitesiz efektlerden iyidir diye düşünüyorumm..
bratpit-54
bratpit-54

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bende daha yeni gittim önceden türk filmleri uyduruk olur derdim ama cok aksiyon olmasada gerçekten harika bir filmdi.izlemenizi tavsiye ederim
papatya-0812
papatya-0812

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filim için mukemmel demek az kalır,muhtesem bı fılım,kesınlıkle pişman olunmayacak bı fılım.
Fılımde hıc bır soru ısaretı kalmıyor fılm bıtımınde butun taslar yerıne oturuyor,butun duyguları kapsayan ,tek kelımeyle mukemmel,muhtesem bı fılm.
sultan186
sultan186

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben bu filme gitmeye aniden karar verdim ama iyikide gitmişim. aslında fragmanları güzel olan filmlerin güzel olmadgnı düşnyrm geneldede öyle cıkıyordu nedense ama bu cok güzel bi filmdi.hiç kopmuyosunuz konudan. herkese tavsiye ederim..
musannif
musannif

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
o kadar da iyi film değilmiş...
aksiyon sahneleri çok kısa ve kopuk kopuk...
izlerken hiç zevk alamadım maalesef...
drsahap
drsahap

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok basarılı bır turk fılmı kesınlıkle ızlenmesı gereken bır fılm
logicist
logicist

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bendefilmin ilk gösterime girdiği gün gittim..belki şimdiye dek yapılan türk filmlerine göre iyiydi ancak o sex sahnesine sıra geldiğinde yanımdaki çok ufak yaştaki ççocukları görünce sinirlendim..çünkü böle bir sahne buyaştaki çocukların psikolojisini nası etkiler soruyorum sorumlulara...kesinlikle yaş sınırı koyulmalı..