arkadaşLar öyLe sahneLer elbette olarak adam güzel çekmiş bana göre türkiyedeki en iyi aksiyo filmi görüntü vs olarakdan herşey mükemmel bir şekilde oluşmuş durumda beğenmeyenler elbette olacaktır ama beğenilmeyecek hi birşey yoktur.izledikden sonra görür insan.
Tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş.Osman Sınav dan da bu bekleniridi zaten.Uyuşturucu batağının içi yüzünü açıkça ortaya koymuşlar.Tebrik ediyorum...
Vasat maalesef vasat söz konusu Osman Sınav ve Türk sineması için hatırı sayılır bir bütçe olan 4 milyon dolar olunca insan daha fazla birşeyler bekliyor ama ne yazıkki beklenen olmamış ve tv için çekilmiş sıradan amerikan yapımı bir filmin ötesine geçilememiş.Tabiiki kötü bir film olarak değerlendirilemez fakat film kendinden bekleneni maalesef vermiyor. 10 üzerinden 4
arkadaşlar gercekten diyorum düşüncelerimde yanılmamışım mükemmel denilebilecek kalitede bir filim yapmışlar türk sineması gercekten bir terlere gelinmeye başladı konu cok güzel anlatılmış
Film hakkında yapılan yorumları fazla acımasız ve gerçekten uzak buluyorum.Bana kalırsa Türk aksiyon filmleri arasında önemli bir yer edinmeye aday.Oyuncular da rollerinin hakkını fazlasıyla vermiş.Özellikle Volkan karakterini oynayan genç oyuncu İbrahim Kendirci'ye dikkat...Daha çok yerde karşımıza çıkacak gibi...
ben cok guzel bir film olmus.heryönüyle film cok güzel.tek bir kusur var cogu sahnede ses efektcileri islerini iyi yapamadiklarindan olsa gerek mikrofonlari görebiliyosunuz.bu kadar profosyonel cekilmis bir filmde bunlara nasil dikkat edilmez benim aklim fikrim almiyo
bir film fragmanından belli olur derim çünkü sinemada çalışıyorum eğer bir filmin fragmanı iyi değilse film vasat oluyor bu filmin de faragmanı süper bencede bu film iş yapar zaten osman sınava laf yok kendisini kanıtlamış bir isim
bence fılm cok ıyı degıl tabıı ısın ıcınde osman sınav olunca beklentıler artıyor. fılm konusu cok ıyı ama oyuncular beklenenı verememıs osman sınava ragmen yıne de seyretmeye deger bı fılım