gerçekten harika bir film beğenmeyenleri anlayamıyorum.aksiyon var,hız var,adrenalin var üstüne birde jason ve natalie martinezde var eeee daha ne olsun? özellikle filmde case rolündeki natalie çok beğendim çok güzel fiziği var.Filme çok yakıştığını düşünüyorum ...... izleyin bence 10/10 favorim
Bir aksiyon filminde ne gerekiyorsa var. Sadece kadın oyuncular bu filmin handikapı durumunda. Yani dekor niyetine kullanılmış. Jason Statham aldı başını gidiyor. Ve şu an 40 milyon dolar bütçeli bir aksiyonda yine başrolde olacağı bir film hazırlanıyor.
Ölüm Yarışı son zamanların yıldızı parlayan oyuncusu Jason Stathamın baş rolünde oynadığı aksiyon yüklü bir film. Jason Statham diğer aktörlere nisbeten daha sert ve acımasız dövüşüyor bu yüzden tam da bu filmin aktörü :D Filmin iyi bir senaryosu var, efektler çok iyi, araç ve silah tasarımları benzersiz. Film bana kısa geldi ya bir solukta izlediğimden ya da gerçekten kısa olduğundan :D
Filmlerde sırf aksiyon ve kan görmeyi sevenleri tatmin edebilecek bir film. Tutarsızlıkları ve anlam veremediğimiz olayları bir kenara koyarsak ( Yarışçıyı hapishaneye sokmak için illa karısını mı öldürmek gerekir; işsizliğin kol gezdiği, insanların 300 dolara çalıştığı bir zamanda bir yarışa 46 milyon insan nasıl üye olur vs. vs.) gürültüsü bol eğlencelik bir film.