Filme,saçma bir film tarzında yorumlar yapılması enteresan .Bilimkurgu filmi zaten. Oyunculuk senaryo kötü olabilir o ayrı... Filme gelince,cok iyi bir film olmasada bu tür filmler icin idealbirfilm.İzlenmesi,kesinlikle zaman kaybı olmaz...
çokda kötü film değildi,bilimkurgu olduğu için bütün sınırları zorlamışlar,ben gayet sıkılmadan izlediğimi söyleyebilirim tabi daha iyide olabilirdi puanım;7
Hani açıkçası sıkılmamak elde değil bu filmde. İzlediğim en kötü film diyemem, ciddi anlamda çok daha fazla kötüleri var ama bu da oldukça kötü, zaman kaybı olan filmlerden. Zaten gişe başarısıda fazla parlak durmuyor. Adrien Brody filmlerinde hep dikkat çeken bir sahneye imza atar bu filmde de kaçırmamış ve kötülük katsayısı iyice artmış böylece.Puan olarak 2/10. Bu da dahada kötülerini gördüğüm için.
Film okadarda kötü değildi, hatta vakit geçirmek için ideal diyebilirim. Buradaki kötü yorumların asıl sebebi, yaratıkla cinsel ilişkiye giren başrol oyuncularına tepki olabilir. :))
evet son derece gereksiz olmuş gerçektende özelliklede yaratılan şey çok açma mantıksal olarakte saçma hiçbir anlam taşımıyor hadi cinayet işlemesi filme gerilim katsada cinsiyet değiştirme olyı tam filmi almış almış... çukuruma sokmukmuş10/1ama oyunculuk için 3 veriyorum.
hakettiğinin altında bir puan aldığını düşünüyorum. Film başlarda biraz ağır geçsede ilerleyen dakikalarda heyecanı oldukça artıyor. izlenmesi gereken sıradışı, güzel bir film 7,5 dan 8/10
Adrien Brody son zamanlarda ikinci sınıf tanınmamış oyuncuların oynaması gereken ne kadar film varsa hepsine balıklama atlıyor. Bu tarz filmlerde oscarlı oyuncular oynayacaksa film mantık ve bilim kurallarına uygun olmalı ama eğer sıradan bir film olacaksa basit oyuncularla da pekala yapılabilir. Deney, Predator, bakalım Adrien daha başka ne kötü sürprizler yapacak bize. Ayrıca filmin tanıtımında Clive ve Elsa için 'bilim adamı' tabirini kullanmayan beyazperde.com editörlerine yürekten teşekkür ediyorum...