KaliteTAKİP
8 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Adrien Brody hayranları bu filmi kaçırmış olamazsınız çabuk izleyin ve arşivlerdeki yerine yerleştirin izlemezseniz çok şey kaybedersiniz şiddetle tavsiye ediyorum
Adrien Brody son zamanlarda ikinci sınıf tanınmamış oyuncuların oynaması gereken ne kadar film varsa hepsine balıklama atlıyor. Bu tarz filmlerde oscarlı oyuncular oynayacaksa film mantık ve bilim kurallarına uygun olmalı ama eğer sıradan bir film olacaksa basit oyuncularla da pekala yapılabilir. Deney, Predator, bakalım Adrien daha başka ne kötü sürprizler yapacak bize. Ayrıca filmin tanıtımında Clive ve Elsa için 'bilim adamı' tabirini kullanmayan beyazperde.com editörlerine yürekten teşekkür ediyorum...
Ben beğendim açıkçası. Yaratığın animasyonu çok çok başarılı. Ayrıca duygusal bağlantılar da gayet güzel. Ama kadına çok uyuz oldum. Filmin klişeleri de çoğunlukla kadından kaynaklanıyor..8/10
Hangi akla hizmet çekildiğini anlamak zor.Çekimleri bittikten iki buçuk yıl sonra gösterime girmesi bu kötü senaryolu filmin hayal kırıklığı çıkması konusunda ilk ipucuydu zaten.Adrien Brody ismi de genelde vasat üstü yapımlarda yer aldığı için bir çok izleyiciyi yanıltacaktır.
İyi gibi başlıyor,hadi iyi yerlere gidecek galiba falan diyorsunuz ama saçmalıklarla dolu bir film çıkıyor karşımıza arkadaş.Yani bazı sahneleri aklım almıyor.Ayrıntı verip izlemeyenlerin zevkini bozmak istemiyorum ama özet geçecek olursak olmamış!..Saçmalık ve hatalarla dolu.
Olumsuz görüşleri geçtim, artık yok artık denecek kadar saçma,berbat gibi yorumları gördüğümde çok ama çok şaşırdım.Kesinlikle bu gibi yorumlara gözünüzü kapatın,bilim kurgu türünü seviyorsanız izlemenizi öneririm.
Bu yapım vasat bir tempoda ilerlemesine karşın izlenebilirliğinden yine de pek bişey kaybetmiyor.İzlemeyenlere önerebileceğim bir yapım splice.Ben splice e 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
alien tarzı güzel bir filme benziyor...fragmanı güzeldi...ayrıca filmdeki yaratığında şekli bir acayipti...güzel bir bilimkurgu gibi duruyor... ama bu filme türkiyeye gelince ne isim verecekler acaba...şimdiden gülmeye başladım bile.....:)))
Vincenzo Natali Küp ve Cypher filmleriyle bilim kurgu sinemasında dikkate değer bir çıkış yapmıştı.Sonra epeydir ortalıkta yoktu.Filmin konusu ilginç.Umarım kaliteli bir bilim kurgu gerilim çıkar karşımıza.