Gittim,gördüm,izledim yok malesef yeterlı olmamıs karakterler guzel ama okdr uzun uzun anlat sonra tak bır anda oluversın hersey klasık bır mıtoloji olmus aslında 'perseus' diye gecen karakter bır nevı herkul olmus fazla bır farkı yok 3D olmasına cok aldanmayın tamamı degıl kesınlıkle.Gıdıp gorulebılır gorusler deyısebılır :) iyi seyirler..
arkadaşlar ben çok eğlendim bence gidin derim tabikide avatarın yerine tutamaz ama bu filmi baltalyanları anlayamıyorum. efektler güzel konusuna pek takılmayın eğleneceksiniz ayrıca filmin 2.si gelebilir god of war olarak puanım:10/7.5
filme gitmeden buradan yapılan yorumlarla insanların kafasını karıştırmanın ne gereği var.yok öyle olacak yok böyle olacak.gittiysen fikrini söyle yoksa kimsenin kimseden tahmin istediğini düşünmüyorum
Damağınızda tat bırakır ya sevdiğiniz bir yemek hemen bittiğinde... öyleydi. Hemen bitti..... 3D farklı bir hava katıyor ama hayalinizde ki havayı alamayıp,havamı aldım da diyebilirsiniz :) :) Anlayana....
ilk olarak, filmin en hayal kırıklığı yaratan noktası 3D olarak yapılmış ama bu özellik hiç kullanılmamış yani 3D olarak değilde normal seyrettiğinizde inanın birşey kaybetmiş olmazsınız ayrıca konuyu da okadar da özgün yapamışlar belkide büyük bir beklentiyle gittiğim içindir ama ben beklediğimi bulamadım.
öncelikle hiç bir farklılık katılmamış filime konu inanlımaz zayıf,kahramanımızın hiç bir etkisi yok filime ,çok saçmalıklar var ,kendikendime bari final güzel olsun dedim ama hepsinden beter çıktı ,filim sadece filim olsun dye çekilmiş... merak olgusu,oyunculuk,yöneetmen ya n desem az çok kötü sinemaya gitmeyin derim
Bazı arkadaşlar sürekli god of war demiş ama yunan mitolojisinin varlığından haberleri yok sanırım..Sanki bu titanlar tanrılar o oyun tarafından üretilmiş bi senaryoymuş gibi konusmadan önce biraz arastırma lütfen..
avatar dan sonra , 3 boyutlu film konusunda baya baya geride kalmış bir film. konusu oyunculuğu falan sıradan. bazı yerlerinde 3 boyutlu film tekniğini tam olarak yapamamışlar bile, insanların başlarının arka tarafları normal 2d ama ön tarafları 3d. tv dizilerindeki sıradan efektler gibi tüm efektler. merlin yada smallwille den çok farklı değil maalesef. 10/2