Titanların Savaşı
    3,7
    Titanların Savaşı hakkında görüşlerin ?

emre23-18-15
    emre23-18-15

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    film güzel ama bir basitlik var.god of war oyunundan esinlenmiş gibi
    AstalaVista
    AstalaVista

22 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    mitoloji olayını sevmeyen bana bile izlettirdi kendini.. güzeldi.. 7 puan
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Başarılı bir, mitolojik aksiyon olmuş...
    suadiyekartali
    suadiyekartali

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    mitolojiye ilgi duymamı sağlayan film.izlenmeli:)
    dolunay946
    dolunay946

29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    mitolojiye karşı hiçbir ilgim olmayan hatta mitolojiyi sıkıcı bulan ben, bu filmden sonra ilgi sahibi oldum herşeyden önce:)filmi izlerken keyfimi kaçıran tek yer Avatardaki birkaç durumun benzerinin burda da olmasıydı.onun dışında kostümler olsun oyuncu performansları olsun gayet sürükleyici bir filmdi.
    mavigitar
    mavigitar

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    çok irdelenecek bir yapım olmamış. sıkıştırılmış dar bir bakış açısında işlenmiş konu. 5/10
    yunus-2
    yunus-2

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Berbat sadece para için yapılmış 3D filmi 3D de si yoktu tazen bir sopa fırlatılıyor bir orda :(
    38Turan94
    38Turan94

19 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeden önce bir savaş filmi bekliyordum ama mitolojik ögeler taşıyan bir film olması hoş olmuş. Güzel bir film bence.
    zgrklck
    zgrklck

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    film bıttkten sonra ben kımım yaw ıyı kım kotu kım olmuyosun.kafa bulandırmayan 6-7 puanlık efeklerı hos bır fılm
    Padme_Amidala
    Padme_Amidala

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Görsel efekt açısından sinemada izlemeye değdiğini düşündüm ama yazık olmuş hikayeye..resmen konuyu rezil etmişler! Bir buçuk saatte oldu bittiye gelmiş film..Konunun aslı Andromedayla Perseusun aşk hikayesi ama filmde bahsedilmiyo bile neredeyse! Hayal kırıklığına uğradım..20 sene sora bu kadar baştan savma mı çekilir bu film!?!Eski versiyonu çok daha iyiydi..
    electronica
    electronica

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    - Tanrıların bize ihtiyacı var.Onlara tapmamıza ihtiyaçları var.Bizim onlara neden ihtiyacımız var?- Bu işi yapacaksam insan olarak ben yaparım.- Ama sen sadece basit bir insandan ibaret değilsin.- İnsan olmayı ben seçtim.Mitolojik öğeler barındıran fantastik bir film.Senaryo, kurgu, oyunculuklar basit, sıradan geliyor insana. Daha iyisi ayrıntılı bir şekilde işlenebilir, süre uzun tutulabilirdi.Heralde filmin ikinci, üçüncü serileri çekilecek. Çünkü İnsanlar mı? Tanrılar mı? konusundan daha çok film çıkar gibime geliyor ...
    KaranLIK
    KaranLIK

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Ortaya ilgi çekici film çıkartmak amacıyla sırf senaryoya uyması amacıyla birçok mitolojik hikaye, karakter ve kahramanlar çarpıtılmış. Yunan mitolojisi hakkında biraz olsun bilgisi olan bir kişi, haliyle filmde karşılaştığı bu durumdan ötürü üzgünlük hissine kapılabiliyor.Filmin eksi yanlarından biri, oyuncuların sergilediği performans. Hades karakterini canlandıran Ralph Fiennes oyunculuğu ile bir kez daha ön plana çıkıyor. Diğer kadroda bulunan oyuncuların sergilediği performanslar hakkında iyi bir şey söylemek zor.Bu olumsuzların haricinde görsellik açısından güzel diyebileceğimiz bir film kanısımdayım. Sanırım bu filme verebileceğim not 6.8 civarları.
    tarhansimsek
    tarhansimsek

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Puana bakıp da aldanmamak lazım. Yunan mitolojisi ilk kez böylesi görselikle işleyen bir filme tanıklık ediyoruz. Sanki bu tarzda yapılmış onlarca film var da bu kadar seçici olduk. Oyuncu seçimlere son derece güzel. Kurgusallık yerinde. İzlerken yaw acaba bu Herkül değil miydi diyebiliyorsunuz. Orası sorun değil hem Pegasus da varsın siyah renkte olsun. Lakin dediğim gibi Bu kapsamda (Yunan Mit. Olimpos vsvs) bu güne kadar yapılmış bence en güzel film. 9/10
    0qulcn
    0qulcn

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Görsellik dışında pek ilgi çekici sayılmaz ama genede ortalama bi konusu var izlenebilir..
    Mehmet S.
    Mehmet S.

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Olumsuz yorumlara bakıp izlememiştim. Geçen gün izledim gayet güzel bir film. evet konu çok detaylı ve geniş daha iyi işlenebilirdi ve daha iyi oyunculuk ortaya konulabilirdi. Fakat vasat bir film değil izlenebilecek bol aksiyonlu bir film. 10/7