Orijinal olmanın yolunun Pegasus'u siyah yapmaktan geçtiğini düşünen bir film var karşımızda desem,ne olduğu hakkında az-çok fikir sahibi olabilirsiniz.Devşirme 3-D'siyle de gösterimdeyken oldukça eleştiri almıştı.Bu yüzden sinemada izlemediğim için kendimi iki kere şanslı hissediyorum.
Adeta bir Lord of the Rings ile 300 Spartalı karışımı gibi bir film. Oyunculuklar ve teknik bakımdan bence çok vasat hala bu film neden 3d çekilmiş anlayamadım. Bu arada sanırım Arnolddan sonra sinemada gördüğüm en kazma ikinci aktör Sam Worthington olacak ben bu kadar kazma ve yeteneksiz oyuncu görmedim.
Puana bakıp da aldanmamak lazım. Yunan mitolojisi ilk kez böylesi görselikle işleyen bir filme tanıklık ediyoruz. Sanki bu tarzda yapılmış onlarca film var da bu kadar seçici olduk. Oyuncu seçimlere son derece güzel. Kurgusallık yerinde. İzlerken yaw acaba bu Herkül değil miydi diyebiliyorsunuz. Orası sorun değil hem Pegasus da varsın siyah renkte olsun. Lakin dediğim gibi Bu kapsamda (Yunan Mit. Olimpos vsvs) bu güne kadar yapılmış bence en güzel film. 9/10
Damağınızda tat bırakır ya sevdiğiniz bir yemek hemen bittiğinde... öyleydi. Hemen bitti..... 3D farklı bir hava katıyor ama hayalinizde ki havayı alamayıp,havamı aldım da diyebilirsiniz :) :) Anlayana....
film kurgu olarak, oyunculuk olarak, kötü ve anlamadığım nokta sam worthington neden hep aynı senaryoları kabul ediyor. insan ben bunu oynadım der ya senaryo eline geçince, nerelerde oynadı.'terminatör' - 'avatar' birde bu oldu.filmde mitoloji yansıtılması çok kötü olmuş film genelini '300' - 'mumya 1-2' - aralarda yeryer 'transformers' yani bunların kalitesine yaklaşıyım demiş ama olmamış. ben filmi beğenmeyenelrdenim.tavsiye etmiyorum sadeceralph fiennes performansını beğendim onun için 10/3
senaryosu ve oyunculugu cok basitti.Yer yer mantık hataları vardı. En önemlisi eglenceli değildi film insanı sarmıyor,kendinizi kaptırmıyorsunuz.Daha filmin baslarında filmin senaryosunun nasıl geliseceğini hatta sonuclanacagını tahmin ediyorsunuz. Denk gelirse seyredeceğiniz ve seyrettikten sonra muhtemelen bir daha hatırlamayacagınız bir film.