4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün
3,4

+frekans
+frekans

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sanatsal film severler için... gişe filmi sevenler uzak dursun
batuhat
batuhat

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
walla çok isterdim, müthiş etkileyici bir filmdi kesin izleyin demeyi, çünkü o niyetle oturmuştum filme, hele imdb'de gördüüm 8 bilmem kaçlık puan sorası ama maalesef diemiorum..

vasat bir film..
edasezgin84
edasezgin84

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi.vakit kaybından baska bişey değil.
fusaria
fusaria

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kamera açıları iyiydi, oyunculuklar iyiydi..Saygım sonsuz ancak filmi sevmedim, sıkıcıydı, yönetmen de sanırım sıkmak istedi seyirciyi amacı buydu belki de..
silentvoice
silentvoice

20 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Film, 80lerin sonunda Romanya'da geçiyor. Üniversite ögrencisi, ayni zamanda oda arkadasi olan iki arkadastan Gabita hamile kaldiktan sonra yasal olmayan yollardan kürtaj yaptirmaya karar veriyor. Kürtaj kararinin ardindan iki arkadasin baslarina gelenler, yer yer sikici diyaloglarla anlatiliyor. Film genel olarak kendini pür dikkat izlettiriyor, çünkü acaba simdi ne olacak dedirten ayrintilar var filmde. Fakat bu ayrintilar ve bir sürü soru cevapsiz birakilarak, film pat diye bitirilmis. Sanirim, biraz da izleyicinin hayalgücüne birakilmis bazi seyler (biçak ve kimlik gibi). Güzel konu, karanlik bir atmosfer, ortalama oyunculuklar, ve iyi baglanamamis son.
canyucellive
canyucellive

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Baştan sona kadar gerçek hayat gibi bir film. Eğer bu türden hoşlanmıyorsanız hiç yanaşmayın derim ben.Sıkıcı gelebilir.
she79
she79

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Olsun diye çekilmiş bir film sanırım..belki devamın da da Ottie'nin macerasını çekerler...
bzkrt381
bzkrt381

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir film. uzun zaman sonra izleme fırsatım oldu. senaryo gerçekten iyi işlenmiş, oyunculuk oldukça başarılı, aktüel çekimler ve uzun planlar diyaloglarla iyi bir uyum sağlamış.
Gerilim filme başka bir hava katıyor, aslında daha farklı ve iyi bir final düşünülerbilirdi yani final biraz sade kalmış. ama kesinlikle izlenilesi bir film...