benim aklım almıyor... böyle saçma sapan bir film nasıl çevrilir??? amatöre verirsen kamerayı böyle basit bir film çıkar ortaya... keanu reeves kusura kalma ama seninde pilin tükendi... 10/0
Güzel Bir Bilim Kurguydu Farklı Bir psikolojiyle İzlenmez Zaten Beğenyemenlerin Film Zevkite Tüküreyim Bu filmi Beğenmediyseniz Başka Film İzlemeyin Siz
sakın izlemeyin. bu kadar vasat bi film ilememiştim. hiç birşey yok filmde adam uzaydan dünyaya düşüo ve sonra hiçbir hareket olmadan dünyaadn gidio. hiç birşey anlamosunuz zaman kaybı tavsiye etmem. Keanu Reeves hatrına 10/6
film güzel başlıyor.güzel bir film izlicek havasına kapılıyosunuz.ama en başta kücük oyuncunun kendini bilmiş havası sizi sinir ediyor.sonra sacmadan secmelere dönüyor film.hele finalde (yine) kücük oyuncunun o benim dostum diyalektiği öö lüyo.yazık diyorum 3/10 oda keanu reevese
Film fantastic-komedi gibiydi. İzlerken çok güldüm. Keanuda o kadar komik oynamı ki sanki.. bak bu dünyayı mahvettiniz sizi öldürücem.. ne olur bize bir şans daha ver. kendimizi değiştiricez, artık fabrika bacalarına filtre takıcaz, denizlere çöp atmıcaz, ağaçları yok etmicez. söz gerçekten. vallaha bak. :)))
acikcasi matrix i animsatan film ve aktor (her ne kadar matrix kadar basarili olmasada). Acikcasi ben izlerken pek keyif almadim ama cekimleri kaliteli. Izlemesenizde olur.