Maymunlar Cehennemi
4,2

kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Darwinin evrim teorisinden yola çıkılarak yaratılan Charlton Hestonın harika performansı zamanın çok ötesindeki makyajları yaptığı sistem, din eleştirileri ve kusursuz sonuyla büyük bir başyapıt.
tarhansimsek
tarhansimsek

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
40 yılı deviren bir film. Belki on defadan fazla izledim hep aynı tadı bırakır bende. Düşünsenize 40 yıl önce yapılan bir bilimkurgu ve halen güncelliğinde.
verbalkint92
verbalkint92

17 Eylül 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.giriş sahnelerinin doğallığıyla ve filmin akabinde bitmek bilmeyen carpıcı diyaloglarıyla ve bence sinema tarihinin en etkileyici finallerinden biri olmasıyla bir başyapıt.filmin sonunda kullanılan sembol de cok iyi düşünülmüş.charlton heston filmin hakkını sonuna kadar vermiş.üzerinde cok düşünmemiz gereken bir film.verilen mesajlar cok ama cok derin.tokat gibi adeta.asla ölmeyecek ve güncelliğini koruyacak dev bir sinema saheseri.10/10...
Barlas Omay
Barlas Omay

8 Nisan 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. tam bir klasik. her sinemaseverin izlemesi gerekir. final sahnesini asla unutamam
MuR@T G.
MuR@T G.

25 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bu filme niye kimse yorum yazmadı. Harika bir filmdi afişteki o final sahnesi hal hafızamda şimdiye kadar izlediğim en iyi bir kaç bilim-kurgu filmlerinden biri.