4,2
Jaws hakkında görüşlerin ?

3 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla bir klasikle karşı karşıyayız. Devamları başarı olarak çok uzağında kalsa da gerçek bir ikon. Türü sevenlerden izlemeyen kalmış mıdır bilemiyorum... Özellikle Roy Scheider'in performansına dikkat!
30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gecenlerde yine izledim cocukken izledigim kadar keyif vermiyo nedeni ise cok basit 1975 filmi oldugu için köpekbalıgının maket oldugu baya bi anlasılıyo ayrıca bütceside düşük bunları eleştirmek için sölemiyorum bence film zamanının en iyi filmlerinden spielberg yönetiminde seyirciye adrenalin veren ve hiç sıkmayan jaws serilerinin kusursuz en iyisi filmde en cok hosuma giden ise o zamanın insanlarını görebilmek ve aksam deniz dalgası sesiyle eski duyguları tadabilmekti kesinlikle arsivlik bir film ...
25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Usta yönetmen spielberg den ustaca bir film.Kaç defa izledim bilmiyorum ama yine olsa izlenir filmlerden...
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika bi korku filmi, denizde fazla derinlere açılamıyorum:)
sinema
1 ziyaretçi
18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
"Kasabada herkesin başı sıkıştığında başvurduğu bir şerif, katil bir köpekbalığı ve şerife inanmayan, ancak zamanla inanmak gerektiğini anlayan kasaba halkı. Köpekbalığı insanları parçalara bölüp yutarken, şerif köpekbalığını yakalamaya ve etkisiz hale getirmeye çalışmaktadır. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'i bulunduran film, korku/gerilim türünün klasikleri arasında yer alıyor ve tüm bunların yanında sinema da çok önemli bir yere sahip olan Spielberg'in çıkış yaptığı filmi olarak biliniyor. IMDb'den 8,1 puanla 8 puanın üstünde bir puan almış nadir korku filmlerinden bir tanesidir. 1975 yılında çekilmesine rağmen döneminde böyle bir filme hiç rastlamayan izleyiciler, bu filmle birlikte çok şaşırmıştır. Bu filmin üzerine 3 tane daha film çekilmiştir ve Jaws, efsanevi bir seri haline gelse de sonra ki filmler ne yazık ki Jaws'ın popülerliğini zedelemiş ve adına yakışır filmler olmamıştır. Bu filmler, tarihin en kötü filmleri arasında yer almaktadır. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; köpekbalığı inanılmaz bir güce sahip, bildiğiniz tüm yırtıcı köpek balıklarını unutun. Şüphesiz ki şerifi dinlemeyenlerin duyacakları tek bir şey olacak; pişmanlık. Bu klasik ve ölmeden önce izlenmesi gereken muhteşem filmi izlemeden ölmeyin."
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğenmişimdir herzamn harika bnce tam anlamıylaizlenmesi gerekir...
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çocukluk dönemiminen çok severek izlediğim filmi
16 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
spielberg'ün en iyi 5 filminden biri.normalde sevmediğim bir yönetmendir spielberg.ama birkaç filmi hariç.bu film de onlardan biri.
13 Ekim 2003 tarihinde eklendi
valla ne yalan söylim ben bu filmi izledigim zaman bende deniz korkusu olmuştu ama daha sonra yendim:)) film cok iyi kurgusu kamera acıları hepsi cok iyi zaten yönetmen koltugunda ki adam herşeyi acıklıyor:) bıkmadan izlenen bi yapıt.
27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
köpek baliklariyla ilgili anlatilan en iyi film
13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
döneminde yapılmış çok iyi bir film...
18 Mart 2005 tarihinde eklendi
her denize girdiğimde filmden sahneler kare kare aklıma geliyo.her an büyük beyaz bir taraftan çıkıp bir tarafımı kapçakmış gibi geliyor kalp atışlarım hızlanıyor korku hissi bütün vücuduma yayılıyor tabi istikamet son sürat doğru kıyı.alacağın olsun spielberg sayende denize girmek eziyete dönüştü!
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ne zaman denize girsem aklıma gelir :D
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bir steven spielberg dehası
9 Mart 2007 tarihinde eklendi
gercekten cok güzel bir film her zaman ilk onumda yer alır bu filmdeki ilginc anektotladan biride
filmde 3 tane jaws maketi varmıs ama ne yazıkki ozamanın teknolojisinde hep sorun cıkartıyormus onun icin spielberg köpekbalıgını filmde fazla gostermemis ama bu filmi daha gizemli(bu tabiatımızda var görmediğimiz seyden daha cok korkarız)bi hale sokmus