Jaws
4,2

Engin Yüksel
Engin Yüksel

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
yıllar geçse de izlenebilen kaliteli bir yapım izlerken zamanın nasıl geçtiğini unutuyorsunuz 8/10
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben filmi yeni izleme fırsatı buldum ve gerçekten çok beğendim gerilimi her saniye yaşıyorsunuz sanki sizde filmin içindeymiş siniz gibi geliyor.Çok sürükleyici ve heyecanlıydı.herkese tavsiye olunur.
teomansonmez
teomansonmez

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Efsanevi yönetmen Steven Spielberg'ün The Sugarland Expers'in ardından çektiği ve kendisini büyük bir üne kavuşturan gerilim türünün başyapıtlarından jaws;yönetmenimizin gerilim yaratmadaki usta işi başarısını gösteren,mükemmel kamera hareketleri ve bir o kadar da başarılı görüntü açılarıyla teknik olarak olağanüstü bir iş ortaya çıkardığı, hafızılardan hiç silinmemiş bir film.Bugün bile bizlerin denize girdiğimizde tedirgin olmamıza sebep olan Jaws Spielberg'ün belkide o dönemde hiç bir yönetmenin beceremediği farklı bir teknik ve zekice tasarlanmış saneleriyle bir ilke imzasını atmıştı.Özellikle Hitchookvari bir anlatımla nerdeyse ikinci yarısına kadar köpekbalığını net olarak göstermekten kaçınan film yinede izleyiciği dikenüstü tutuyor müzikleriyle de gerilmemize sebep oluyordu.Bir sahilde denizdekilerin kabusu haline dönüşen mavi-beyaz köpekbalığının yarattığı dehşeti ve korkuyu anlatan jaws,arşivlerde mutlaka bulunması gereken bir kült film.
serhatonce26
serhatonce26

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
köpek baliklariyla ilgili anlatilan en iyi film
seliria
seliria

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
döneminde yapılmış çok iyi bir film...
tarhansimsek
tarhansimsek

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yıllar önce izleyip de ciddi manada korktuğum ve bir akarsu dahil girdiğim her su parçasında aklıma gelen bir film. Serinin devamı olan filmler ne yazık kia aynı başarıdan uzak kaldı. Hey gidin günler hey.
hookers
hookers

18 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
BEN HEP SUALTI PARKINDA GEÇEN JAWS FİLMİNİN SPIELBERG`E AİT OLDUÐUNU SANIRDIM.TV`DE EN ÇOK ONU GÖSTERİYORLAR.BU FİLM ONDAN ÇOK DAHA İYİ.ZATEN DİÐER JAWS`LARDA BALIKLAR AŞIRI ZEKİ VE BÜYÜK.SPIELBERG`ÜN EN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİSİ.MÜZİKLERİ BİLE TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETMEYE YETİYOR.PARAGÖZ BELEDİYE BAŞKANI TİPLEMESİYLE DE ANTİ-KAPİTALİST BİR İMGE TAŞIYOR JAWS FİLMİ.1975 YILINDA İNSANLARIN DENİZLERDEN KORKMASINA NEDEN OLAN USTA İŞİ BİR GERİLİM FİLMİ.MUTLAKA ARŞİVİNİZE KATIN...
ozanhamdi
ozanhamdi

3 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla bir klasikle karşı karşıyayız. Devamları başarı olarak çok uzağında kalsa da gerçek bir ikon. Türü sevenlerden izlemeyen kalmış mıdır bilemiyorum... Özellikle Roy Scheider'in performansına dikkat!
blackinman
blackinman

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Usta yönetmen spielberg den ustaca bir film.Kaç defa izledim bilmiyorum ama yine olsa izlenir filmlerden...
nskmourinho
nskmourinho

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Küçükken fazla denizde acıldıgımda jaws gelirse düşüncesini bana aşılamış başyapıt
rudeonerudeone
rudeonerudeone

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
küçükken ilk izlediğimde bir süre yazları denize girmeme engel olan bir spielberg başyapıtı.tabii bunda benden büyük kuzenimin ’’bunlar var ya en çok türkiye deki denizlerde var’’ tarzındaki bilinçli korkutma sözleri de oldukça etkiliydi:)herkesin dediği gibi dönemine göre çok başarılı bir film,şimdi izleyince de sıkımıyor insan zevkle izliyor.pek çok devamı ve köpekbalıklarıyla ilgili film çekilmesine rağmen en başarılılarından biri bu ilkidir.
Can serifoglu
Can serifoglu

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika bi korku filmi, denizde fazla derinlere açılamıyorum:)
finallyfree89
finallyfree89

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çocukluk dönemiminen çok severek izlediğim filmi
beck31
beck31

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Devam niteliginde cekilen filmleri izlemeyin derim sadece bu film yetiyor gercekten harika
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Mavi Korku filmi de güzeldi ama Jaws'ın yanından bile geçemez. Jaws o kadar gerçeğe yakın ki tüylerinizi diken diken ediyor. Gelmiş geçmiş en iyi korku filmlerinden biri diyorum...