hookers
18 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
BEN HEP SUALTI PARKINDA GEÇEN JAWS FİLMİNİN SPIELBERG`E AİT OLDUÐUNU SANIRDIM.TV`DE EN ÇOK ONU GÖSTERİYORLAR.BU FİLM ONDAN ÇOK DAHA İYİ.ZATEN DİÐER JAWS`LARDA BALIKLAR AŞIRI ZEKİ VE BÜYÜK.SPIELBERG`ÜN EN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİSİ.MÜZİKLERİ BİLE TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETMEYE YETİYOR.PARAGÖZ BELEDİYE BAŞKANI TİPLEMESİYLE DE ANTİ-KAPİTALİST BİR İMGE TAŞIYOR JAWS FİLMİ.1975 YILINDA İNSANLARIN DENİZLERDEN KORKMASINA NEDEN OLAN USTA İŞİ BİR GERİLİM FİLMİ.MUTLAKA ARŞİVİNİZE KATIN...
Tam anlamıyla bir klasikle karşı karşıyayız. Devamları başarı olarak çok uzağında kalsa da gerçek bir ikon. Türü sevenlerden izlemeyen kalmış mıdır bilemiyorum... Özellikle Roy Scheider'in performansına dikkat!
valla ne yalan söylim ben bu filmi izledigim zaman bende deniz korkusu olmuştu ama daha sonra yendim:)) film cok iyi kurgusu kamera acıları hepsi cok iyi zaten yönetmen koltugunda ki adam herşeyi acıklıyor:) bıkmadan izlenen bi yapıt.