JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Her ne kadar ırk ayrımcılığını eleştirse de kendisini de hiç övmüyor değil hani.Ama orası Hollywood? Orada kurallar böyle,özgürlüğün bitimi işler kendi aleyhine olmaya başlayana kadar.Yoksa Amerika'daki sınırlı gösterim şansını bile bulamayabilirdi film,buna da şükür demek lazım.Ne gözü kara filmler izliyoruz ırkçılık yapan.Wayne Kramer'e kısmen de olsa teşekkür edelim.Kendisi vasatın üstünde işler çıkarıyor ama o usta dokunuşunu bir türlü yapamıyor.??Crossing Over?? da aynı dertten muzdarip.
meksikalılar kötü, iranlılar kötü, koreliler kötü, araplar zaten terörist.. peki kim iyi ?? tabiki yahudiler !!! green card, abd bayrağı, abd ulusal marşının başlıca başrolleri üstlendiği bir film..
Başarılı bir film olmuş. İnsanların greencard için neler yaşadıkları, göçmen olanların da 2. sınıf muamelelerini görmüş olduk. Tam da 2010 greencard lotosunu kazandıktan sonra böyle bir film izlemek benim için yapıcı olmuştur.
tıkı tık tık.filmde ne sean penn var.nede chriss farrel isminde bir karakter.beyazperdeyi biraz daha dikkat etmeye davet ediyorum.film hepimizin bildiği amerikayı ve onun yahudi sevgisini,müslümanları terörist dünyanın diğer kalanını da üçüncü dünya ülkelerinden gelenler olarak gören göçmenleri ankatıyor.ağır, sade,kaliteli oyunculuk ve merkezinde ne kadar eleştirirse eleştirsin (bana göre)amerika propagandası yapan bir film.
bazı arkadaşlar filmde amerikan milliyetçiliğinin olduğunu söylemişler pehhh film boyu eleştirilen durum bu zaten amerika nın göçmelere yaptığı zulüm sonucu yoldan çıkan göçmenler yani filmde taşlar göçmen olan insanlara da gidiyor arada evet ama en büyük taş amerika ya...filmin içinde bu konuyla ilgili bir çok örnek bir noktada kesişiyor ama biraz durağan ve sıkıcı bir film ne yalan söyleyeyim sıkıldım ben biraz ama gene de izlenebilir bir filmdi...7/10
ilk defa amerikayı övmeyen bir film diyen arkadaşıma bu tarz bir çok film olduğunu hatırlatırım.mesela (crash) çarpışma gibi sağlam bir yapıt bu filde onun tarzında tabi o kadar iyi değil. kesinlikle güzel bir çalışma ciddi film izleyicilere yönelik güzel bir film tavsiye ederim.
benim bildiğim crossing over türler arasında çeşitliliği arttırmak amacaıyla iki farklı kromozom arasındaki gen alışverişidir.merak ediyorum çok katılıyorum bnde öyle biliyorum :)
Filmi Sean Pean oynadığı için izledim.Ve film bitti ben Hala Seanu arıyorum..Madem Sean yok neden onun ismi yazılırki..Bence güzel film olmuş..Tavsiye ederim..İzlenebilinir 6/10